DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bildigim kadarıyla knightonlineworld da yok.[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 120k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 yok :D ben geldim[signature][hline]65 paper mage np :13xxxx clan :AshQiyA server :cypher [Bu mesaj angelusy tarafından 13 Kasım 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bi Site Vardi Ama Güncel diil günlük player ve clanlarin Kastigi Günlük Np ortalamasini Falan cikariyodu Ama simdi güncellenmiyo Sanirim Zaten isiminide unuttum ..[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hujgeldin. Cypher göçtü. gel kavga edelim :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 120k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ii olur walla :D sıkıntı oldu cz kapanalı karus aoe yapacaktık[signature][hline]65 paper mage np :13xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: angelusy, 13 Kasım 2005 18:53 tarihinde demiş ki: ii olur walla :D sıkıntı oldu cz kapanalı karus aoe yapacaktık onu genelde Bl4ckM4gic yapardı. human versiyonunu :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 120k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 http://www.konptracker.com site bu ama güncellenio mu bilmiom[signature][hline]Düp Pilis, Aytım Pilis, Mani Pilis, CiBi Pilis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 yok kanka yaa. gecen sene guncellenmiş site :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 120k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bl4ckM4gic bak onu severım aoe de genelde zor öluyo ama olsun crımson gıbı sızler raven nooblar harpy:D[signature][hline]65 paper mage np :13xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: angelusy, 13 Kasım 2005 19:01 tarihinde demiş ki: Bl4ckM4gic bak onu severım aoe de genelde zor öluyo ama olsun crımson gıbı sızler raven nooblar harpy:D Bana raven dediiii :D neyse Vokerin getirdigi ravenler bazen katliam yapıo bilirsin :DD - ya raven getirme voker !! - eziklere baq hele :D:):D:)[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 120k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: DaggerPhobia, 13 Kasım 2005 19:05 tarihinde demiş ki: said: angelusy, 13 Kasım 2005 19:01 tarihinde demiş ki: Bl4ckM4gic bak onu severım aoe de genelde zor öluyo ama olsun crımson gıbı sızler raven nooblar harpy:D Bana raven dediiii :D neyse Vokerin getirdigi ravenler bazen katliam yapıo bilirsin :DD - ya raven getirme voker !! - eziklere baq hele :D:):D:) pardon sızler derken sen demedım sen worm sun :D[signature][hline]65 paper mage np :13xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: angelusy, 13 Kasım 2005 19:13 tarihinde demiş ki: said: DaggerPhobia, 13 Kasım 2005 19:05 tarihinde demiş ki: said: angelusy, 13 Kasım 2005 19:01 tarihinde demiş ki: Bl4ckM4gic bak onu severım aoe de genelde zor öluyo ama olsun crımson gıbı sızler raven nooblar harpy:D Bana raven dediiii :D neyse Vokerin getirdigi ravenler bazen katliam yapıo bilirsin :DD - ya raven getirme voker !! - eziklere baq hele :D:):D:) pardon sızler derken sen demedım sen worm sun :D sen worma da ölmüşündür. n00b :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 120k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 yok walla orda kasmadım ama sen kasıp ölmüşsün :P worm un yanından gecınce ölüyo cz de sakın yanımdan geçme[signature][hline]65 paper mage np :13xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: angelusy, 13 Kasım 2005 19:25 tarihinde demiş ki: yok walla orda kasmadım ama sen kasıp ölmüşsün :P worm un yanından gecınce ölüyo cz de sakın yanımdan geçme sanki gecsem gorecen. sizin nooblarda lupine warmı ? yoksa deli gibi saga sola nova infernomu atacan ? :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 120k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 :D nova yada ınfernoya gerek yok sana pıllar yeter :P[signature][hline]65 paper mage np :13xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 peki benim bufflu HP nin 3024 oldugunu bilionmu ? senin pilların 3k vuruyosa nowatownda kuleler ve vendorlar dahil dumduz edersin :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 120k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar