KosPer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Beramus 1 Offline Beramus 2 Offline Beramus 3 Offline ----------------------- Cypher 1 Offline Cypher 2 Offline ----------------------- Ares 1 Offline Ares 2 Offline Ares 3 Offline ----------------------- Dies 1 Offline Dies 2 Offline ----------------------- Xigenon 1 Offline Xigenon 2 Offline Hepsi kapalı ama gelmiyor.Yeter gayrı yeni sörvır gel de hasret bitsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Gel artık yeni sörvır gelde bitsin bu hasret.Dayanamıyorum artık.Senden ayrı kaldığım 1 saniye bana 1 ömür gibi geliyor.Gel artık yeni sörvır gelde bitsin bu hasret.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ben chyper 1 e gırebılıyorum ama bır charım esland gate e tıkladıgımda kaldı bır daha o charlara gıremez oldum ama dıger karakterlerle gırebılıyorum ne iş ?[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar