LastTouch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 şehit olmak dışında bi savas cıksa en onde gidenlerden biri olurum..2 gun once atv habeerlerde bi belgesel verdiler.kurtulus savası ile ilgili ve bi turk kadının şehit olusunu,gordum ve gercekten gozlerim doldu....eger savas olursa en onde giderimm...eger biz oylesine bir durumdan bugunlere gelebildiysek onların sayesinde...ve bende onlardan şehit omayı ogrendim ...savasdan kacmamayı ogrendim..[signature][hline]meayouw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ama sunuda unutmamak gerekir savas sadece topla tufekle olmuyo..her alanda savasmalıyız...egitim,spor,kultur...her alanda...sadece savas olarak almayalım...eger onlara o şehitlere layık olmak istiyosak yapılması gerekenler cok acık ....ve nett...[signature][hline]meayouw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bu arada sehitligin cenneteki en ust mertebelerden biri olduu nu biliorumm....arada ekliiim[signature][hline]meayouw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bu tuşu kullanmayı dene arada[signature][hline]FASTRELOADMsn:[/b][email protected]Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Insanlara canlari karsiliginda sunacak daha iyi birsey yok da ondan[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Rahan, 12 Kasım 2005 19:00 tarihinde demiş ki: her konu dışına baktığımda bu başlık beni benden alıyo. kafamda melodik melodikk yankılanıp saçma sapan bi ruh haline büründürüyo. şehit olmaya hazır olan biri olabili mi ya bu dünyada? Şu "İslami Terörist İntihar Bombacıları" hedesi var ya, onlar genelde "şehit" olmaya hazır oluyolar. Gerçi şehit olabiliyolar mı orası muamma...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Yaşamanın değerini sanırım kimse bilmiyor, değer biçiliyor bilinmeden, değeri o kadar sonsuzdur ki, aslında ne vatan için ölünmesi gerekilir, ne de din için, ne de en sevdiğiniz kişi için (ki en aptalca olanı budur). Şehitlik nedir?Çok gururlu bir ölüm şekli olarak tanımlamışsınız, katılıyorum.Peki bu gururu neden isterdiniz ki ? Bu gururu kazanmak için ölmeniz lazım.Ölmeyi neden bu kadar küçümsüyosunuz.Ölünce arkanızda insanları değil kendinizi bırakırsınız.Ahiret bana göre sahtekar arapların içinden kendini dürüst olarak tanıtarak çıkan birinin yazdığı dinde bulunan bir Kavramdır.İnanana saygım sonsuz herkesin kendi seçimidir. Mantıklı olanı yapın , başka bişey için ölmeyin, hiçbişey için ölmeyin hayata devam.Birşey için ölmek ölen kişi tarafından çok aptalcadır, yani öldükten sonra sizi bir kenara çeksek ve düşünebilseydiniz şöyle derdiniz: Ben napmışım ya hayatta değilim artık dünya diye birşey yok benim için Başka insanlar ne der? İki göz yaşı , ve şu kelimeler: "Bizim için öldü zavallı". Sonra arkasını dönüp gider. Atatürkü unutan/unutturmaya çalışan kişilerin sayısı bile binde bir olsa da artıyor.Ölmek kadar saçma bişey yok, bunlar benim düşüncelerim.Bana birşey için ölmenin mantıklı olduğunu söylemeyin, söyleyecekseniz gidin mantıklı birşeyler yapmaya çalışın.[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 O gereksiz intihar eden bombacıların beyni boş, hiçbir düşünce sokmuyorlar kafalarına öyle intihar ediyorlar, beyinleri yıkanıyor boşaltılıyor, çünkü mantıklı bir düşünce sokulursa yaptıkları şeyi, daha önemlisi hayatlarını başkalarını öldürmek için feda ettiklerini anlayacaklar p.s : Gaziliği desteklerim, çünkü yaralanmanın değeri vardır [signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... [Bu mesaj KahnX tarafından 13 Kasım 2005 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 kahnx çok doğru yazmışsın son iki mesajına da katılıyorum tamamen[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 @KahnX; İnanç meselesidir bu... Yetiştirildiğin ortamda küçüklüğünden itibaren şehitlik en büyük sevap olarak gösterilirse ve sen de bu fikirleri benimsersen, elbette şehitliğe hazır olursun, elbette ölmek için can atarsın. Senin şu anda yazdıkların bazı insanlara ters gelebilirse nedeni budur. Tam tersine, yetiştirildiğin ortam o kadar da din&allah kavramlarıyla içiçie geçmemişse ya da geçmesine rağmen sen pek etkisi altında kalmadıysan, şehitlik tabii ki saçma ve gereksiz gelir sana... Ama dediğim gibi, kişiden kişiye değişen, herkesin kendi doğrusunun kendine olduğu bir konu. Gel gör ki dinine bağlı bir toplumuz ve bir savaş esnasında şehitliği seçen insan yüceltilirken, şehitlikten kaçan alçaltılır...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 İş bölümüne bakar bunlar. Şehit olmaya çok meraklı olan varsa asker olsun işte, ben milletime farklı yollardan yardımcı olurum.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Çıkıp hava alın hedeler.Battıkça batıyor konu...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Valla onu bunu bilmem de, dünyayi arkamda birakmak baya koyar bana ya : ) Ondan ben gideceksem dünya da gidecek, umarim meteor falan carpar bisey olur da tek basima ölmem herkesi götürürüm : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Asteroth, 13 Kasım 2005 17:04 tarihinde demiş ki: @KahnX; İnanç meselesidir bu... Yetiştirildiğin ortamda küçüklüğünden itibaren şehitlik en büyük sevap olarak gösterilirse ve sen de bu fikirleri benimsersen, elbette şehitliğe hazır olursun, elbette ölmek için can atarsın. Senin şu anda yazdıkların bazı insanlara ters gelebilirse nedeni budur. Tam tersine, yetiştirildiğin ortam o kadar da din&allah kavramlarıyla içiçie geçmemişse ya da geçmesine rağmen sen pek etkisi altında kalmadıysan, şehitlik tabii ki saçma ve gereksiz gelir sana... Ama dediğim gibi, kişiden kişiye değişen, herkesin kendi doğrusunun kendine olduğu bir konu. Gel gör ki dinine bağlı bir toplumuz ve bir savaş esnasında şehitliği seçen insan yüceltilirken, şehitlikten kaçan alçaltılır... Bana göre daha savaş görmeden konuşmak kolay ama şehit olamk isterdim doğrusu...[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Penthesilea, 13 Kasım 2005 17:12 tarihinde demiş ki: Valla onu bunu bilmem de, dünyayi arkamda birakmak baya koyar bana ya : ) Ondan ben gideceksem dünya da gidecek, umarim meteor falan carpar bisey olur da tek basima ölmem herkesi götürürüm : ) lol be kıskanç insan[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 öyle valla, kiskancim : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Asteroth, 13 Kasım 2005 17:04 tarihinde demiş ki: @KahnX; İnanç meselesidir bu... Yetiştirildiğin ortamda küçüklüğünden itibaren şehitlik en büyük sevap olarak gösterilirse ve sen de bu fikirleri benimsersen, elbette şehitliğe hazır olursun, elbette ölmek için can atarsın. Senin şu anda yazdıkların bazı insanlara ters gelebilirse nedeni budur. Tam tersine, yetiştirildiğin ortam o kadar da din&allah kavramlarıyla içiçie geçmemişse ya da geçmesine rağmen sen pek etkisi altında kalmadıysan, şehitlik tabii ki saçma ve gereksiz gelir sana... Ama dediğim gibi, kişiden kişiye değişen, herkesin kendi doğrusunun kendine olduğu bir konu. Gel gör ki dinine bağlı bir toplumuz ve bir savaş esnasında şehitliği seçen insan yüceltilirken, şehitlikten kaçan alçaltılır... Benim anneannem ve annem o kadar inançlı insanlar ki çok şaşırmazsın sen de söylemişsin , Ya da inançlı bi ailede yaşayıp etkisinde kalmadıysan diye.Aslında hayır.Ben sadece işin mantık kısmına bakıyorum.Nedense bazı konularda mantık ile din konusu çok fena çakışıyor.Bunlar da eski çağlarda yaşayan o insanların herşeyi düşünerek bu dini yazmadıklarını kanıtlıyor. Neyse konuya dönelim, evet mantık kısmına bakıyorum, onu açıklamaya çalıştım yazımda, eğer dine çok iyi inanan bi insan varsa şehitlik ona göre çok büyük bi sevapsa, dediklerimin ona mantıklı veya mantıksız gelmesi önemli olmalı.Eğer öyle değilse hiç düşünmeyelim tamamen dine dönelim.Laiklik diye bişey de var, devlete de din karışsaydı nolurdu eski çağlarda biliyoruz.Tecrübe; Yani bazı işlerde neden inanıyorum diye bakıp işin mantığına dönmek lazım, bana göre bunu dinin bazı bölümlerinde değil her bölümünde yapmak lazım ama bu size kalmış.[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ellerini yüzünü yıka karde$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar