Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 http://img480.imageshack.us/my.php?image=olymp5in.jpg şuna bi göz atın arkadaşım yolladı demin knighta giriyorum ama ben daha göremedim serverı :D[signature][hline]Diablo_Angel lvl 60 ELEMENTAL LORD np:48xxx nation:karus server:diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Diablo_Angel, 13 Kasım 2005 18:47 tarihinde demiş ki: http://img480.imageshack.us/my.php?image=olymp5in.jpg şuna bi göz atın arkadaşım yolladı demin knighta giriyorum ama ben daha göremedim serverı :D Güzel bir PS çalışması. Ranking forumlarından alıntı.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:182.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 valla daha bizdede görünmedi...[signature][hline]Düp Pilis, Aytım Pilis, Mani Pilis, CiBi Pilis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bende hala gorunmuyo :)[signature][hline]Nick : The_sTRom Lvl : 70 Nation : El-Morad Arch Mage Clan : PositivE Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bendede hala birşey yok sadece arkadaşım yolladı resmi o heyecanla yeni patch gelmiştir diye baktım oda yok oyuna girdim server liste baktım yeni server yok :( daha ne kadar bekliycez :([signature][hline]Diablo_Angel lvl 60 ELEMENTAL LORD np:48xxx nation:karus server:diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 daral geldi walla banada :-)[signature][hline]Nick : The_sTRom Lvl : 70 Nation : El-Morad Arch Mage Clan : PositivE Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 yok abı gozukmuyor[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaG3 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ewt yha daha ne kadar beklicez :([signature][hline]Server: Diez Nick:MaG3_Of_DaRKNeSs Lvl:61 Np:4x.xxx Nation:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Anlatamadım galiba Photo Shopppppppp bu. Zıplamayın hemen zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:182.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 gelse ne yazar gelmese ne yazar sallaaaaa :) ya beramus ya hiç herkes dupemus dese bile salla gitsin ben kendimi bilirim :D[signature][hline]Bazı İnsanların Alışkanlıkları Vardır . Mesela Birgün Bıkmıştım Kendimden Nefret Ediyorudum Ama Hala Ultima Oynuyordum .. Aramıza Fesat Girdi Ko Die Bi Meret Ama Ben Geri Döndüm Hala Ultima Oynuyorum; Forever Ultima Online Forever Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 adam fotoshop diyo duymadınız galiba bence dooru çünkü 1- neden bizde yok 2- neden bitek o herifte var??[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: cemshit, 13 Kasım 2005 19:03 tarihinde demiş ki: adam fotoshop diyo duymadınız galiba bence dooru çünkü 1- neden bizde yok 2- neden bitek o herifte var?? hangi herif oluyo bu ?[signature][hline]Diablo_Angel lvl 60 ELEMENTAL LORD np:48xxx nation:karus server:diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar