Deep_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bence yeni server gelio :)) o yüzden olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_VatanseveR_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 korktum biri girdi chara diye yaf :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 şu topici açmaktan vazgeçin artık. bak en üst topicte server durumları war gir bak oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Bu topici niçin açmışlar [signature][hline]Buraya tıkla makro dupe vs seyleri öğren... Feberbahceli degil sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ule bende dc oldum korktum :DD allahhh yeni server :DD[signature][hline]Nick:Kicken LvL:4x Server:Ares Job:Archery Clan:--- Nation:Human Nick:UltraslanTr LvL:5x Server:Beramus Job:Paper Clan:MASSACRE_ Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Beyler süper olur yaf yeni server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Kmiler orc olcak ben hep humandım ama şimdi orc olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Arkadaşlar yaaw bknzserver durumu açmayalım böle topicler açsakta post atmayalım[signature][hline]Buraya tıkla makro dupe vs seyleri öğren... Feberbahceli degil sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARsEnAL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 patch 1306 download and log in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 resetlensin tabi bende 6. anahtarı bulurum artık:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar