microCosmo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yahu bir türlü yapamadım şu şeyi deli olcam. şimdi sitemin yeni sürümü için permalink vari bişiler yapmaya çalışıyorum. www.hede.com/image.php?img=3423eqf gibi bişi yerine www.hede.com/img/5353 gibi. ancak ne olursa burda oluyor ve .htaccess yoluyla redirect ettiim image.php, bütün include edilen dosyaları /img/ diye olmayan bir klasörde arıyor. nasıl adam ederim bilen varsa çok mutlu olcam. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 index.php?[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 include edilen dosyalara güzel link ver, o an bulunduğun klasöre bağımlı olmasın.. yani linkleri "http:www.asd.com/asd" şeklinde yaz "../sd" gibi değil[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 .htaccess dosyası içinde şunlar olacak Options +FollowSymlinks RewriteEngine on RewriteRule ^img/(.+) resim.php?picture=$1 [nc] Gibi yapacan. Böylece www.siten.com/img/231asd3a olarak gözüken url resim.php üzerinde picture stringi 231asd3a olarak işlem görür. [signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand [Bu mesaj Brigand tarafından 13 Kasım 2005 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 mod_rewrite ın yüklü olması lazım söylemeye gerek yok yani bende htaccess neden çalışmıyo diye kafayı yiyodum[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar