Norak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 yani, icewind dale kitaplarında drizzt 220-250 li yaşlarında, artemis 30 un başları falan olması lazım :) adamlar eşit gibi nerdeyse.(dövüş yeteneği olarak yane)[hline]WoW - Swg - Ao [Bu mesaj Norak tarafından 29 April 2003 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Çocukluğu hmmmmmm ben okumadım ama öğrendiğim iyi oldu emnim çok iyidir.Fakat tecrübenin nesivar karanlık altında onca senen yaşamanın sesivar iğrenç oldu ama kısa ve öz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Dur ben onu sana bı yazarım ogrenırsın.....nerde benım heroes lorebook um :)....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ona kalırsa drizzte 250 yılda ögrenmedi kılıç kullanmayı daha 16 yaşındayken başladı ve adam daha doğrusu ozaman çocuk 20 falan olmadan daha piramit okulunun yüzünü ğörmeden olayı aşmış duruma geldi hemen hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Bence drizzt in asıl kişisel yapısının oturmasını kendine gelmesini sağlıyan şiey artemis oldu ona çok teşekkür etmeli onda kendi kötü tarafını gördü ve herşeyi açıkça anlıyabildi.[hline]...Bozarmı sandın acılar, Belaya Atlar giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Bence drizzt in asıl kişisel yapısının oturmasını kendine gelmesini sağlıyan şiey artemis oldu ona çok teşekkür etmeli onda kendi kötü tarafını gördü ve herşeyi açıkça anlıyabildi.[hline]...Bozarmı sandın acılar, Belaya Atlar giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Tamam bu artemis içinde geçerli o drizzti kıskanıyor çünkü onun küçümsediği ve kendini soyutladığı duyğuların peşinde olmasına rağmen kendinden 10000000 bin baloncu kere daha iyi kılıç kullanmasını hazmedemiyor sonuçta hazmedilcek gibi deyil adama hayatını boşa harcamış gibi geliyor ve bu yüzden drizzti gebertmek istiyor çünkü onun yanında kendini deyersiz hissediyor anlamsız bir hayat yaşamış bir hiç olarak görüyor eyer drizzti öldürüp ondan daha iyi olduğunu kanıtlarsa adamın piskoloji düzelicek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ofline oluyorum beyler sonra görüşesi :) (polis akademisinden 5ten alıntıdır.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 1- sly seni sevmiyorum :-p 2- lockwood süper çizer. elmore dan da kat ve kat iyi çizer. lockwoodla yarışacak bikaç isim var sadece bu sektörde(jeff easley, justin sweet, brom, watt stawicki) resmen ejder konseptini oturttu adam. eskiden sadece rengine bakınca anlayabiliyoduk bi ejderin hangi türe ait olduğunu. şimdi kara kalem de olsa ne renk olduğu anlaşılıyo. ayrıca anatomileri de mükemmel. 3- ama o çizimdeki hareket yanlış. karşındaki düşmanın kim olduğunun önemi yok. drizzt yapmaz öyle bi hareket. kendisi kadar hızlı bi adam (ki o kadar da zor diil öyle birini bulmak) ordan sokar kılıcı gayet rahat bi şekilde. buna basitçe "açık vermek" deniyor. 100 senedir dövüşüp hala bu şekilde açıklar veren bir drizzt çoktan ölmüştü 8-10 kere... 4- conan ezer her türlü. tanrısına seslenişi bile bi başka adamın. gerekirse onu bile dövecek yani. kendisi epictir zaten. adam tanrının boynuzunu söküyo çıplak elleriyle. var mı ötesi?[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Conan süperdir ona birşey diyen yok küçüken onun o seslenişi duyduğumda gaza gelip ayımı falan döverdim neyse şimdi mazide kaldı ama bu Conan için geçerli deyil Conan bir ilk eyer Conan olmasa bu gün Wulfgar,Caramon gibi karakterlerde pek olmazdı bunlar hep Conandan bir parçada olsa karizma yakalamak için onların okuyuycularını benimgibi bu kitaplara daha çabuk ısındırmak için yapılmış karakterlerdir Kırom!!! Bu gün Ölüpte Demirden Dağa gelirsem Eyer Bu Savaşı Bana Bahşetmezsen Tanrım Deyilsin![hline]I'm a lost soul in frp [Bu mesaj TheSilver tarafından 30 April 2003 08:46 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj TheSilver tarafından 30 April 2003 08:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 +1 hehe demekkı aynı etkıyı baskalarıda gormus ne guzel... CROMMM olulerı saaay.......[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 o hareketi yaptıında karşısındakinin kılıcı 2 metre yukarı sawrulmuş oluo neyi sokacak o açıklıa 0.1 saniye içinde ? sokacak bişi bulur belki..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 nese.. stawcki de ii çizer ewet ona da katılıorum da elmore un bende yeri başka.. :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: Sly-One, 30 April 2003 23:46 tarihinde demiş ki: o hareketi yaptıında karşısındakinin kılıcı 2 metre yukarı sawrulmuş oluo neyi sokacak o açıklıa 0.1 saniye içinde ? sokacak bişi bulur belki... kimse kimseyi ikna edemicek. bu durumda sizleri gamemasterlarınıza ve oradan da lolth un kucağına havale ediyorum :-p[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 bence drizzt in duruşunda birşey yok.. o açıklık dediğin yerden saldırabilecek mesafede bir düşman yok.en yakındakinin silahını kırmış[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 anlatamıyorum derdimi resimde ordan girecek birisi olmayabilir ama insanların dövüş stilleri vardır boksculara solunu kaldır gardda tut derler falan. drizztin de alışık olduğu bi defansif savunma stili vardır ve hiçbir akıllı dövüşçü sayı üstünlüğü olan rakiplere karşı agresif durmaz. kaldı ki drizzt burada defansif konumda zaten. defansif dövüşen bir drizzt de okadar açmaz kolunu. alışkanlığı diil hem. ayrıca mızrağı yarım metre önce kesmiş. oraya kadar kaldırmadan çok önce hareketini toparlaması lazım. orda kılıç resmen armut topluyo. 0.1 saniyeyi beğenmiyorsunuz. ama o bir göz kırpma süresi ölüm demektir. hepinizi birkez daha lolth'a havale ederim...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 drizzt robot falan mı ? pardon ben drow sanıodum drizzt drizzt kaldırma kolunu evladım, defansif oyna heh öyle aferin[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 hayır arkeyncim insanüstü çeviklik sahibi 16. seviye bir drow kendileri. ayrıca 250 yaşında galiba ve 230 senedir falan kılıç kullanıyo bu durumda. elindeki silahlardan birisi de defender. bilmem anlatabildim mi?[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 çizer kimdi lockwood muydu ? o zaman ilkeli forumculuk adına arkasından konuşmayalım bi de ona soralım neden yanlış çizdiğini...[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 estetik kaygı... dövüştürürken biraz eğer normalde adamları lockwood. silahlarını falan da bedene yakın tutar. ama 1000 kadar orcun arasında bir tane drizzt güstermek için mantığı biraz kenara bırakıyo lockwood usta... bi de çeşitli kurallar var. boşlukların ve dolulukların birbirine oranıyla ilgili. üstteki boşluğu doldurmak için kolu kaldırmış ressam. yukarda da söylemiştim buna benzer bişeyler...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 o zaman şikayet etmek değil de övmek lazım ustayı göze hitap etmiş senden başka hex grid çizip charachter sheet çıkarıp zar atıp dmg hesaplayan olduğunu sanmıyorum açıkçası :) hadi elmore caramon ile raist i aynı boyda çizdi ona bişe dersin haklısın da stratejik hatanın bu kadar üstüne gidilmez, ki senin değin şekildeyse adam o hatayı kasıtlı bi şekilde ve iyi niyetle yapmış :)[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 yawf adamın niyetini eleştirmiyorum zaten. benim eleştirdiğim şu an önümüzde duran resim. görmek lazım böyle şeyleri... izledikçe de dikkatimiz artar, daha iyi görürüz. sonuçta lockwoodun karşılaşabileceği en kıl eleştirmen ben diilimdir heralde? üstüne okadar gidilmicekti. "hı hı evet öyle" falan diye geçiştirip kendi halime bırakcaktınız beni, kimsenin de başı ağrımicaktı :)[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 hı hı evet öyle :)[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Ya hepiniz bossunuz abi Drizzt in turn basina attack sayisi 5 kacmis 5 yani bı ne demek o orclar o kolun havaya kalktigini gorup anlayincaya kadar bakin reaksiyon bile degil anlayi ncaya kadar o kol inmis buyuk ihtimalle birilerinide kesmis olucaktir bi de bu yonden dusunun bakalim....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 ühühühü... :( [hline]Endure. In enduring, grow strong... [Bu mesaj Grudge tarafından 01 May 2003 12:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar