Norak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 komple yüzü lavanta rengi işte daha ne :-P[hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 lockwood usta, kılıç ustası diil ressam olduğundan kelli büyükçe bi hata yapmış çizimde. drizzt in sağ koluna bakınız. drizzt ki defansif dövüşen bir savaşçı, ayrıca akıllı ve "common sense" (sağduyu yazmadım kişisel sebeplerle) sahibi bi şahsiyet neden koltuk altını "alın bakın, kesin hayati biyerlere denk getirirsiniz, buyrun burdan sokun..." şeklinde açmıştır çözemedim. ayrıca ben hala kanlardayım. bu orclar birilerini kesmişler sonra hızlarını alamayıp drizzt e saldırmışlar galiba... lavanta rengi surat muhabbeti de komiğime gitti. ama lockwood sevmediği karakterlere garip şeyler yapar. (tome and bloodun kapağı için gnome wizardı 8 kere falan çizdikten sonra, bi sonraki eserinde öldürmüş bir şahsiyettir kendileri...). drizzt i sevmediği kanaatine vardım. scimitarlar ise bence gladius ile katana karışımının stilize edilmiş bir versiyonu olmuş. nitekim savaş alanındaki en estetik görünüşlü silahlar değiller maalesef. arkadaki orcun taşıdığı halberd/glaive a bittim[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 lockwood benim gördüğüm en iyi ejderhaları çiziyor bence, tam anlamıyla ejderha kavramına uyuyor benim kafamdaki.[hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 yanlış anlaşılma olmasın. hastasıyım lockwoodun. d&d ye çok şey katmıştır görsellik açısından. ama o kol çok gözüme battı. kompozisyon itibariyle öyle durması gerekmiştir büyük ihtimalle ve fakat mantıken hoş gözükmüyo...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Yok abi gladius cok ayrı bı sey katanayla bırlesse o sekılde cıkmaz ve cok kullanıssız olur kanaatındeyım....bı de o acıklık soz konusu Drızzt turn bası 5 attack yapabılıyor yanı kolları blur etkısı falan yapar ımproved haste buyusu yemıs gıbı o acıklıgı daha orclar farkedemeden sonuc olarak orc kendılerı kapatıcaktır sen o konuda merak etme...ben cızımı cok guzel buldum zırhı falan harıka yanı...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ya evet adam muhteşem çiziyo ama neden drisst gibi fr tarihinin gelmiş geçmiş en itici adamıyla vakit kaybetmiş ya.öğğ nefret ederim drizztten.ah yaa salvatore salağı nası da yere göğe sığrıramıyo o herifi de Artemis i eziyo hiç anlamam zaten.[hline]Serve no one but BANE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 kılıçların sapını gladiusa benzettim bu arada gördüğüm en gusel kılıçlar baldur's gate 2 dedir. sketch şeklindeki hallerinden bahsediyorum...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 said: Grudge, 27 April 2003 23:07 tarihinde demiş ki: ...ticari kaygıları bir kenara bırakmış bir salvatorenin performansı şu ankinin yaklaşık bi on katı olurdu düşüncesindeyim... [hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Hmmm baldursta manyak kilic cızımlerı vardı haklısın ozellıkle holy avengerla mınd flayers sword hostu baya..[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Drizzt öldürmekmi peh o kim drizzt öldürmek kim tamam bir insana göre cok mütiş bir katil sapık ve düşünüyorumda atalarından biri belki drowdur ama ne olrusa olsun drizzt gibi bir adamı öldüremez valla hiç olur sey gibi gözükmüyor fakat duyduğuma göre nehir gibi bir yerde drizzt onu yine yanip hayatını bağışlıyor ama o bir fırsatta yada yanlışlıklaydı galiba hayince öldürüyordu drizzt sonra tanrıça falan diriltiyordu drizzti diyorsan o öldürmek sayılmaz sonuçta amacına ulaşmıyor hem entrari drizzte nasıl rakip olurki olsa olsa en fazla 60 yıllık bir eylence sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Olurmu hic heroes of Faerun da Faerundaki en iyi assassin olarak gosteriliyor adam adamin olayida karsisindakinin butun gucunu kullandirtmamasi Drizzt yener onu normalde yener ama Artemis imkansiz hareketlerle karsisindakini sasirtiyor sok ediyor nası yaptı lan bunu dıye dusunurkende bı bakmısın olmusun :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Tamam bende mütiş katil dedim bir insan için ok ama söz konusu Drizzt ki adam drowlar için bile mütiş kılıç kullnıyor tamam artemise tapıyorsun anladım ben drizzt'i okadar manyak sevmem adamım Zaknafeindir ama drizzt gebermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 drizzt bal gibi de ölür öyle çok çok güçlü bir karakter diil yani. tamam süper ws.. ama ölmez die bişi yok. orada bir arkadaş kolunu kaldırmış buyrun gelin der gibi. kollarını hareket ettirmeden mi sawurucak kılıçları ? ehahe yani.. o zqaten kılıçları göz kırpma süresinde indirip kaldırıo boş bir mesaj yani. bu arada mükemmel çizmiş abimiz, yani bakınca aha bu drizzt diosun resmen..(yüzünü kastediyorum) bi de lockwood un ejderhalarına tapıorum demiş bir arkadaş.. orda zevkler ayrılıo :p bıyıklı ejderha diorum ben lockun ejderlerine.. :) elmore daha güzel çizio bana göre...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 aslında grudge orda resimde drizzt defensif ozelliğini kaybetmemiş tam önünde kırılmış bir mızrak ucu var o da yakın bi zaman içinde bi harakette bulunduğunu gösteriyo fakat sunu fakettimki kolun o mırağı kırabilmesi için(ucun gittiği yone bakarsanız) aşşağıdan vurmuş olması gerek ancak kol nasıl beceriyorsa çok hızlı bi şekilde normal şekline dönmüş[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ben de onu dedim işte hehe. sol kolunu hiç kullanmıyor orda. sağ ile yukarı doğru yapmış hareketi hatta resimde aşağı doğru indirmek üzere tekrar sağ kolunu. yani daha uç yeni ayrılırken adam atak yapmaya geçmiş bi de defansif ws.. saçmalaıosunuz.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Drizzt ölmez derken bu ejderler dışında bir kaç varlığı kapsamıyan bir idda çünkü bir panterle ve iki palasıyla karanlık altında bir nevi ışıksız cehennemde onca yıl yaşayan bir canlı gebermez herif kılıç kullanırken sapıtıyor gözleri mor mor parlıyor adam daha o gözlere bakarken on yerinden deliniyor yani bu demekki onu ancak kılıç işlemeyecek kadar baba bir canlı yada cansız (ve kılıçlar büyülü) ancak öldürür. [Bu mesaj TheSilver tarafından 29 April 2003 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 elminster tek büyüde alır misal..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 misal o dedenin Allah belasını versin onu 10 ejder bir araya gelse öldürmez uyuz dede inşallah ölür o öldüğü gün bayram edicem ben öyle bir uzuzluk görmedim dedenin uyuzluk seviyesi büyü seviyesinden bile yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 nerde olm bıyık :-) 3. resim 2. resim 2. resim 5. resim 4. resim çenelerde 1-2 püskül var bazısında sadece :D not:Ayrıntılara dikkat :-) edit: linki düzelttim [Bu mesaj Norak tarafından 29 April 2003 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 bilmem ehe players handbooktaki (yada monster manual dı hatırlamıroum) dragonların hepsi topsakal :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 edit: lol nası oldu bu [Bu mesaj Norak tarafından 29 April 2003 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Ya ben Artemise tapmam tapsam tapsam beni bilen bilir bi tek Conan a taparim savasci yonunden artemisi kaale bile almam ama drizztle aralarindaki olay dikkatimi cekiyor her zaman icin yoksa ole bi drizzt hayranligimda yok savasci dedigin conan gibi olur kardesim ne o ole kalem gibi kol alla alla .......[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Evet şimdi doğru konuştun işte cin ali gibi adamlar kapışıyor yok dansediyormuş kıvırtıyormuş Conan kodunmu two hade swordunu tersten dansa başlarlar Conan rulesssssssssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 açıkçası ben drizzt ile artemis i neredeyse eşit sewip sayıorum :p drizzt iyilik timsali ondan daha bi hoşgörüm wardır belki, artemisin şartları drizzt kadar kötü diildi isteyerek kötü olmuş birisi. yoksa artemisin kısa zamanda kendini o akdar geliştirip drizzt le döwüşebilicek kapasiteye gelmesi tapılasıca bişey.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Bu sırada ben sılverla tartısıren top sakkalı dragon muhabetını kacırmısım ne dır abı mevzu ben hıc todd un ole cıdıgını gormedım adam cok manyak cızer yanı....ben artemısın cocuklugunu falan okudum cok dehset herıf ısı tecrubeyle ogrenmıs ole bı zaknafeın gıbı manyak bı hocası olmamıs hıc ...conan rulez o ayrıı....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar