bejawe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: FreEmoon, 09 Kasım 2005 13:02 tarihinde demiş ki: said: bejawe, 08 Kasım 2005 17:02 tarihinde demiş ki: said: FreEmoon, 07 Kasım 2005 19:04 tarihinde demiş ki: Sen blizzard, blink,frost nova, conofcold,blizzard, arcane exp spawn combosuyla yaratıları keserken hangi mob sana dokunabiliyoki, hiç biri yanına bile yaklaşamıyo bunu hp ile armor ile bi alakası yok sadece mana pool ile alakası var. [/quote Oncelikle bu dediklerimle igliside war arti bunlarin hepsini nasil yapabilceksin onu soruorum birde mage karakterin yok bunnari dediginde gore lutfen yorumlarini baska topiclere yaz (kendi class in hakkinda tabi oynuorsan bu oyunu) kulaktan dolma seyleri buraya yazmayin.... Öncelikli olarak iğrenç bi üsluba sahip olduğunu sölemek ve arkadaşınla konuşmadığını hatırlatmak gereği duyuyorum, sonrada istersen istediğin zaman gel sana oyun nasıl oynanılır, okuyarak ve çalışarak ne nasıl yapılır göstereyim. Biz senin gibi bu oyunu bi yol belirleyip o yoldan başka yollardan haberimiz olmadan oynamıyoruz, paticikde yada diğer forumlardaki insanların tecrübelerini okuyup, bize sunulan eleştirileri dikkate alıp, bu oyunu oynayaraktan çok okuyarak ve anlıyarak öğreniyoruz. Yaşayarak uzman olunsaydı sen bile olabilirdin. Burdan da "ben herşeyi herkezden çok biliyorum" demenin deil de "nasıl biraz daha çok şey öğrenirim" demenin insanı daha bilgili yaptığını öğrenmiş oldun. Gene karlı bitirdin bu günü hergün bişey öğrenme şansın olmuyor yazdıklarından anladığım kadarıyla. SEN BU OYUN HAKKINDA NE BILIORSUNKI BEN OYUNA BASLADIGIMDA 13 GUNDE 60 MAGE KASTIM SERVERIMIZDA 1 TANE 60 PRIES 1 TANE ROGUE SKINNER WARDI UBRS DERDIK IMKANSIZ DIE GITMEZDIK BRD YAPARDIK VE INAN OZAMANLAR SIMDIKINDEN 10 KAT DAHA ZORDU BIZ DENEYEREK OGRENDIK OYUNU SEN VE SENIN GIBI COK OZURDILERIM ORUMCEK KAFALILAR DEGIL BANA OYUN OGRETECEKMIS BISI DENEYER BULCAKMIS ASIL BIZ YAPTIK ONLARI ZAMANINDA BUNDAN 9 AY ONCESINE KADAR YAZI YAZARKEN KARSINDAKINI TANI TMM MI ASLANIM EGER GORUSUNU HALA DAHA SAVUNUORSAN BEN SENDEN DAHA II BILIORUM BU OYUNU DIORSAN US WARSONG DAYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bejawe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Terbiyesizlik ettim konusmalarimla herkezden ozur diler ve ii oyunlar dilerim ama sahsima edilen laflardan asla taviz vermem yasim 25 iyi kotu baya bi deneyimimiz oldu bu oyun hakkinda bunlara dayanarak soylemek istedim ama galiba kendimi tutamadim insanlar bilmeden atip tutmaya baslayinca belki benimde attigimi dusunebilirler eger oyle dusunen warsa adresim belli ii geceler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Wissy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ne seviyesiz adamlar gelmis buraya be... Ne kalitesiz bir tartismadir bu da... Gidin isinize, frostmus firemis. Once tartismayi hatta konusmayi ogrenin. Saygi duymayi ogrenin insanlara ki insanlar da size duysun.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bungala Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bişi sorucam bende arada.Yeni bi mage kasmaya başladım şimdi ingilizce kıtlıı olduğundan(bu bahane)-esasında üşengeçlikten araştırmıyorum talentleri.Arcane+fire veya frost olcak-farketmez.Bide buna göre bi talenti olan?Bi yazarsa sevinirim...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 @bejawe 25 yaşına gelmiş birine bu saatten sonra karşısındaki 30 yaşındada olsa bişey öğretemez onun için her ne kadar konuşma tarzını inatla değiştirmesende sana söliyecek hala bir ikişeyim var bence bu fırsatıda tepme. Birincisi oyunu kimbilir ne zamandan beridir oynuyosun ama burda tartıştığımız yapması çokta zor olmayan bi olay hakkında hiçbir bilgin yok, neden yok? Çünkü hala inatla "ben herşeyi en iyi biliyorum" diyosun. gerçekten hayatta bi başarı kazanmayı umuyosan tam tersini yapmalısın. 5 yıllık inşaat mühendisiyim , çoğu insanın kıskanacağı bi işim var ve şu anda viyanada şirketin gönderdiği mesleki eğitimim devam ediyor ama bişey söyliyeyimmi hergün tekrardan öğreniyorumki "hala bi bok bilmiyorum", hala öğrenecek o kadar çokşey varki hayatta, hala çömezim bu yaşıma rağmen. Bence acilen WoW'da başla bu fikrini değiştirmeye,bu bi oyun bile olsa yararı olacaktır, bişeyler bilmek herşeyi bilmek değildir. İkincisi 13 günde mage kasmışsın ki aslında o mage'i 13 günde kasman bile daha önce anlattığım sadace tek yol belirleyip o yolda ilerlemek ve diğer yollar hakkında hiçbişey bilmeden yaşamak (yada oynamak) teorimi destekliyor. Sen 13 günde bi yerde durup yaratık kesmekle 60 olmuş olman bu oyunun sahip olduğu detay ve derinliğin %1'ini bile görememiş olman demektir. ben ilk oyunu aldığımda tam 85 günde 60 oldum ama bu sürede yapmadığım tek quest (ki hem insanların hem elflerin hem dwarfların questlerini yaptım oyundan daha fazla zevk alim diye), gitmediğim tek mağara, girmediğim tek insatance kalmadı, hatta bu sürede sile kasa Alchemy, Herbalism, Skinning, Tailoring, Fishing, Cooking ve Firstaid'i 300ledim ve eminim senden 100lerce kez fazla zevk almışımdır. Son olarak buraya kadar okuyupta, yazdıklarımı "senden çok şey biliyorum" diye sidik yarışı içinde bitireceğimi düşünüyosan, hala bişey öğrenmeye başlamamışsındır. Ya yazıyı birkez daha oku yada bildiğin gibi yaşa ve cahil öl. Edit:imla [signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." [Bu mesaj FreEmoon tarafından 10 Kasım 2005 12:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: bejawe, 10 Kasım 2005 01:29 tarihinde demiş ki: said: Dunedain, 09 Kasım 2005 08:54 tarihinde demiş ki: 50 51 arası 150 k kusurdu yanlış hatırlamıyorsam , 55 olurkende 175k gibi bişey üstemişti yani 650kdan çok daha fazlasını aldım . Birde hiç hoşlanmadım üslubundan sen ne beni tanıyorsun ne de bu oyunu ne kadardır oynadığımı biliyorsun . Sen fireı tercih etmişssin ama ben tek tek kesmeyei amelelik olarak gördüm . Artı reslendiğim yer ve tamir yerim farm yaptığım yerin çok yanında , 4 tane 16 slotluk çantamda var satış için npcyede olduğunda az gittim . Bilmeden konuşmak cahilliktir arkadaşım . Fire buildde single target için son derece iyidir senin building iyi benimki kötü gibi sidik yarıştırmanın anlamı yok . Ama ice aoe için açık ara daha iyi firedan zaten fire single için tasarlanmış . lol takilin sen beni hic ama hic tanimiorsun siz daha oyun eu ya gelcek oynicaz derken biz US de Warsong serverinda oynuorduk tmm mi koc sen gel bizim servera ben sana gostereyim kimin nasil oynadigini bu oyunu oynayali daha 3 4 ayiniz oluor sekilden sekile giriorsunuz bu forumlarda ve hala daha yalan soyledigini dusunuorum ice a aoe icin gidiceksiniz diorsun yapamazsin aoe ile 8 9 tane adam hikaye neymis applaud yapiorlarmis onu yapiorlarmis bunu yapiorlarmis bosver arkadasim siz takilin ubrs solo layin baron farm yapin hatta 5 li bi party le gir cik gir cik baronun mountu dusurusunuz takilin Wow oynayabilen arkadaşım lütfen bana koç diye hitap etme. Başka birinin oyunun senin farketmediğinin bir tarafını farketmesi üzerine onu direk yalancı olarak suçlamak 25 değil 12 yaş karakterine has bir özelliktir . Eastern plaguelandsde Daleson Tears adlı farmda lvl52den itibaren blizzard ile genelde 7 -8 max olarakda 11ini birden tek bir pullda bile kesiyodurdum . Şu an level kasmıyorum daha ziyade belli bir spellda mage item listesi hazırladım o itemları almaya çalışıyorum. Gerçi fazla oyunla ilgili konuştum asıl dikkat etmen gereken şey saygı . Eğer insanların yazdıklarına dikkat etmesini kayda değer bulmasını istiyorsan öncelikle onlara saygılı davranacaksın . Ha onların söylediklerinin yanlış veya gerçek olmadığını düşünebilirsin ancak bu sana onlara lakap takma , aşağılama veya hakaret etme hakkı vermez . Ayrıca wow gibi geniş kapsamlı bir oyunun her çıktısını bilmek mümkün değildir .Herkesin aa ben buna dikkat etmemiştim diueceği birşey vardır . Mesela ben Wowı Us OBden beri oynuyorum ancak 2 ay önce Shift right clickle mobdaki tüm lootu alabildiğimi farkettim :D . Wowda iyi eğlencenler umarım bunun sadece bir oyun olduğunu ve asıl önemli olanın insanlar lduğunu farkedersin . Saygılar sevgiler .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) [Bu mesaj Dunedain tarafından 10 Kasım 2005 17:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Dunedain, 10 Kasım 2005 17:07 tarihinde demiş ki:Mesela ben Wowı Us OBden beri oynuyorum ancak 2 ay önce Shift right clickle mobdaki tüm lootu alabildiğimi farkettim :D Haydaaa, varya süpermiş bu yeni öğrendim. Demekki yukarda da yazdığım gibi hayatta öğrenilecek daha çoook şeyler varmış :D. Saol valla çok makbule geçti.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 heheh np :D . Bende ilk bulduğumda ya yazık kaybettiğim vakte yazık moduna girmiştim :D .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ihpu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bende yeni öğrendim ya cidden çok iyiymiş ehe ehe :P[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fefe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mage olarak,Priest arkadaşın varsa yada yoksa,alan büyüleri ile çok rahat edersin... Hem maddi yönden hem level yönünden... Bu yüzden Frost-Arcane tavsiye ederim...[signature][hline]Love is A Name,Fcuk İs A Game Forget To Name,Play The Game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 3.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Terbiyesizlik ettim konusmalarimla herkezden ozur diler ve ii oyunlar dilerim ama sahsima edilen laflardan asla taviz vermem yasim 25 iyi kotu baya bi deneyimimiz oldu bu oyun hakkinda bunlara dayanarak soylemek istedim ama galiba kendimi tutamadim insanlar bilmeden atip tutmaya baslayinca belki benimde attigimi dusunebilirler eger oyle dusunen warsa adresim belli ii geceler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ne seviyesiz adamlar gelmis buraya be... Ne kalitesiz bir tartismadir bu da... Gidin isinize, frostmus firemis. Once tartismayi hatta konusmayi ogrenin. Saygi duymayi ogrenin insanlara ki insanlar da size duysun.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bişi sorucam bende arada.Yeni bi mage kasmaya başladım şimdi ingilizce kıtlıı olduğundan(bu bahane)-esasında üşengeçlikten araştırmıyorum talentleri.Arcane+fire veya frost olcak-farketmez.Bide buna göre bi talenti olan?Bi yazarsa sevinirim...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 @bejawe 25 yaşına gelmiş birine bu saatten sonra karşısındaki 30 yaşındada olsa bişey öğretemez onun için her ne kadar konuşma tarzını inatla değiştirmesende sana söliyecek hala bir ikişeyim var bence bu fırsatıda tepme. Birincisi oyunu kimbilir ne zamandan beridir oynuyosun ama burda tartıştığımız yapması çokta zor olmayan bi olay hakkında hiçbir bilgin yok, neden yok? Çünkü hala inatla "ben herşeyi en iyi biliyorum" diyosun. gerçekten hayatta bi başarı kazanmayı umuyosan tam tersini yapmalısın. 5 yıllık inşaat mühendisiyim , çoğu insanın kıskanacağı bi işim var ve şu anda viyanada şirketin gönderdiği mesleki eğitimim devam ediyor ama bişey söyliyeyimmi hergün tekrardan öğreniyorumki "hala bi bok bilmiyorum", hala öğrenecek o kadar çokşey varki hayatta, hala çömezim bu yaşıma rağmen. Bence acilen WoW'da başla bu fikrini değiştirmeye,bu bi oyun bile olsa yararı olacaktır, bişeyler bilmek herşeyi bilmek değildir. İkincisi 13 günde mage kasmışsın ki aslında o mage'i 13 günde kasman bile daha önce anlattığım sadace tek yol belirleyip o yolda ilerlemek ve diğer yollar hakkında hiçbişey bilmeden yaşamak (yada oynamak) teorimi destekliyor. Sen 13 günde bi yerde durup yaratık kesmekle 60 olmuş olman bu oyunun sahip olduğu detay ve derinliğin %1'ini bile görememiş olman demektir. ben ilk oyunu aldığımda tam 85 günde 60 oldum ama bu sürede yapmadığım tek quest (ki hem insanların hem elflerin hem dwarfların questlerini yaptım oyundan daha fazla zevk alim diye), gitmediğim tek mağara, girmediğim tek insatance kalmadı, hatta bu sürede sile kasa Alchemy, Herbalism, Skinning, Tailoring, Fishing, Cooking ve Firstaid'i 300ledim ve eminim senden 100lerce kez fazla zevk almışımdır. Son olarak buraya kadar okuyupta, yazdıklarımı "senden çok şey biliyorum" diye sidik yarışı içinde bitireceğimi düşünüyosan, hala bişey öğrenmeye başlamamışsındır. Ya yazıyı birkez daha oku yada bildiğin gibi yaşa ve cahil öl. Edit:imla [signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." [Bu mesaj FreEmoon tarafından 10 Kasım 2005 12:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: bejawe, 10 Kasım 2005 01:29 tarihinde demiş ki: said: Dunedain, 09 Kasım 2005 08:54 tarihinde demiş ki: 50 51 arası 150 k kusurdu yanlış hatırlamıyorsam , 55 olurkende 175k gibi bişey üstemişti yani 650kdan çok daha fazlasını aldım . Birde hiç hoşlanmadım üslubundan sen ne beni tanıyorsun ne de bu oyunu ne kadardır oynadığımı biliyorsun . Sen fireı tercih etmişssin ama ben tek tek kesmeyei amelelik olarak gördüm . Artı reslendiğim yer ve tamir yerim farm yaptığım yerin çok yanında , 4 tane 16 slotluk çantamda var satış için npcyede olduğunda az gittim . Bilmeden konuşmak cahilliktir arkadaşım . Fire buildde single target için son derece iyidir senin building iyi benimki kötü gibi sidik yarıştırmanın anlamı yok . Ama ice aoe için açık ara daha iyi firedan zaten fire single için tasarlanmış . lol takilin sen beni hic ama hic tanimiorsun siz daha oyun eu ya gelcek oynicaz derken biz US de Warsong serverinda oynuorduk tmm mi koc sen gel bizim servera ben sana gostereyim kimin nasil oynadigini bu oyunu oynayali daha 3 4 ayiniz oluor sekilden sekile giriorsunuz bu forumlarda ve hala daha yalan soyledigini dusunuorum ice a aoe icin gidiceksiniz diorsun yapamazsin aoe ile 8 9 tane adam hikaye neymis applaud yapiorlarmis onu yapiorlarmis bunu yapiorlarmis bosver arkadasim siz takilin ubrs solo layin baron farm yapin hatta 5 li bi party le gir cik gir cik baronun mountu dusurusunuz takilin Wow oynayabilen arkadaşım lütfen bana koç diye hitap etme. Başka birinin oyunun senin farketmediğinin bir tarafını farketmesi üzerine onu direk yalancı olarak suçlamak 25 değil 12 yaş karakterine has bir özelliktir . Eastern plaguelandsde Daleson Tears adlı farmda lvl52den itibaren blizzard ile genelde 7 -8 max olarakda 11ini birden tek bir pullda bile kesiyodurdum . Şu an level kasmıyorum daha ziyade belli bir spellda mage item listesi hazırladım o itemları almaya çalışıyorum. Gerçi fazla oyunla ilgili konuştum asıl dikkat etmen gereken şey saygı . Eğer insanların yazdıklarına dikkat etmesini kayda değer bulmasını istiyorsan öncelikle onlara saygılı davranacaksın . Ha onların söylediklerinin yanlış veya gerçek olmadığını düşünebilirsin ancak bu sana onlara lakap takma , aşağılama veya hakaret etme hakkı vermez . Ayrıca wow gibi geniş kapsamlı bir oyunun her çıktısını bilmek mümkün değildir .Herkesin aa ben buna dikkat etmemiştim diueceği birşey vardır . Mesela ben Wowı Us OBden beri oynuyorum ancak 2 ay önce Shift right clickle mobdaki tüm lootu alabildiğimi farkettim :D . Wowda iyi eğlencenler umarım bunun sadece bir oyun olduğunu ve asıl önemli olanın insanlar lduğunu farkedersin . Saygılar sevgiler .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) [Bu mesaj Dunedain tarafından 10 Kasım 2005 17:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Dunedain, 10 Kasım 2005 17:07 tarihinde demiş ki:Mesela ben Wowı Us OBden beri oynuyorum ancak 2 ay önce Shift right clickle mobdaki tüm lootu alabildiğimi farkettim :D Haydaaa, varya süpermiş bu yeni öğrendim. Demekki yukarda da yazdığım gibi hayatta öğrenilecek daha çoook şeyler varmış :D. Saol valla çok makbule geçti.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 heheh np :D . Bende ilk bulduğumda ya yazık kaybettiğim vakte yazık moduna girmiştim :D .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bende yeni öğrendim ya cidden çok iyiymiş ehe ehe :P[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mage olarak,Priest arkadaşın varsa yada yoksa,alan büyüleri ile çok rahat edersin... Hem maddi yönden hem level yönünden... Bu yüzden Frost-Arcane tavsiye ederim...[signature][hline]Love is A Name,Fcuk İs A Game Forget To Name,Play The Game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar