RedBull Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 dupe yaptım dedım.ama olmaması daha iyi olur diom o kadar.[signature][hline]dupe olmasa iyi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBull Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 koray sende mi?yuhhhhhhhhhhhh[signature][hline]dupe olmasa iyi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: El_CiN, 13 Kasım 2005 17:38 tarihinde demiş ki: aga vallahi haklısın ben bi şimdi ilk oynadıım knight a bakıom bi buna bakıom valla içine ...tılar oyunun yaf eskiden ne kadar imrene imrene oynardım şimdi bıktım ama arkadaşlar gel bizle kas dedi işte o arkadaş ortamı beni knighta bağlayan 2, bi neden oluy :D bu dupe denen şeyi bi yapamadım ben yapsam belki bu konuşmayu yapmazidim emmevelakin yapamadığımdan ve yapmak istemediğimden bu oyunu seviyrem low :D bu daha yorumsuz...[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBull Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 +6 sharda el koyoyorummmmmmmmmmmm ver bana onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ......sankı cok tanıdık gelıyo demı hippo??[signature][hline]dupe olmasa iyi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBull Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hakketen cok vefalı dostlarım varmıs...[signature][hline]dupe olmasa iyi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 o olay sana özel deyildi kızgınlığım dan sana patladı ama başkalarının gazına geleceğine kendi beynini kullan.. 2 shard vermiştim 1 ini geri istedim Bunda ne teslik var ki gocunuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bu konu özel meselelere girmesin, biz hep dayanışma içinde oynuyor(duk)uz... ben yorum yapmıyorum artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBull Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 sana gore dogru bana gore yanlıs ıste ıkımızın arasıunda kı fark da bu ben oslaydım verdıgım bı seyı kesınlıkle ama kesınlıkle gerı ıstemezdım hatta ıstedıgım seyı baska bırısı bana verdıgı halde ıste armızdakı fark bu .fazlada uzatmaya gerek yok..kolay gele herkes kendı keyfıne bakar[signature][hline]dupe olmasa iyi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar