moriQ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ya bu tcpip.sys ayarı wardır.. bilen warsa onun kaç olması gerektiğini söyleyebilirmi 2000 miydi neydi.. şu an 10 ..[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 tcpip olarak cevap veriyorum default u 10 onun ama 100 yaparsan p2p lerde rahat edersin. ama sakıncaları da var.[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 sakıncası ne peki ?[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 makinene spy - trojan vs bulasırsa ki bundan cok daha kötüleride var sınırsız şekilde hattını kullanabilir 10 olmasının asıl sebebi zaten odur sen bir güvenlik sınırlamasını kaldırmış olacaksın.[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hımm zaten 50 yaptım.. dursun bide döyle deneyelim[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 tcpip.sys ( mavi ekran ) hatası alıyorum.Akabinde restart atıyor makina. Vista ultimate kullanmaktayım. Tahmin edersinizki emule kullanırken oluyor. Bunun bir çözümü var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Tcpip said: tcpip olarak cevap veriyorum hahaah cuk oturmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar