iamLight Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Duyduğuma göre Dark Vane %1 ihtimalle 1 vuruşta tüm hp yi çekşiyormuş doğru mu ? yani dv m olsa F9Devil e tek çakma ihtimalim var mı (%1 bile olsa) ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Yok oyle bişi :)[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Yok daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hmm[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:60(Shadow Vain) Np:70k+(wallam paso artıyo :D ) Uyuz Oldukları:VW(noob),_Fenerbahce_ (clancak) Clan: Junky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 :-O ii yazmışlar ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 evet var. hatta gecen gun bi arkadasıma noobun biri 2.5k vurdu. tek attı. % sini tam bilmiyorum ama %1 bile olmayabilir :D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 120k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ya gerçi bende duydum ööle bişe tüm hpyi alıomuş, ama gazdır hrl :)[signature][hline]name : Yakman class : priest lvl : 60 clan : BeetleJuice server: Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bencede :P[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:60(Shadow Vain) Np:70k+(wallam paso artıyo :D ) Uyuz Oldukları:_Fenerbahce_ (clancak) Clan: Junky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XANTOR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 dark vane i olanın ağzından alev fışkırıyor dötündende şimşek çakıyormuş o şimşek te %1 ihtimalle .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bende Torment olduğu halde 3057 Hp nin hepsini bi kerede almıştı assasin garip ama gerçek .[signature][hline]Name: Genuine Clan: A_Few_Good_Man Class: Paper Mage Level: 6x Nps: 55xxx Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edicek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Evet öyle bir dedikodu dolası durur.Ama ne kadar dogrudur bilinmez uzun süre kullanan arkadaslara sormak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Beyler illa tum hp sini alacak diye birsey yok. belki son vurusunuzu yaptıgınızda cricital vurmustur ? anlayamazsınız. bosuna kasmayın. F9devil e tek atııgınız gun anlarsınız anca.yada bana:D ( 600 den fazla vuran gormedimde) [signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 120k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher [Bu mesaj DaggerPhobia tarafından 13 Kasım 2005 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 1 aydır dv kullanıom... üstyünde de yazıor tek vuruşta alır die.. ama hiç raslamadım.. eğer oyle olsa gözüm kapalı tk ya girerim :Pp ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bu F9 HP si kaç ?[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bana bi kere rastlamıştı Troll Kinge koydum tek seferde yattı.Oluyo arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Doğrulugu tartışılır ama.. %1 olsa bu ihtimal her dv si olan tk ya gider yanına 2 3 healer alır ve 100 kere vururdu .. [Bu mesaj LorDofHmN tarafından 13 Kasım 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: KosPer, 13 Kasım 2005 16:28 tarihinde demiş ki: Bana bi kere rastlamıştı Troll Kinge koydum tek seferde yattı.Oluyo arada :D gormedikya.. salla kim tutar seni:D[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 120k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bunu bende duymuştum ama ne kadar yalan ne kadar doğru bilemem ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 dark vane de öyle bi özellik var ama sanırım aktif değil hala[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Japko'da aktif'midir ? :D[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 1 arkadaşımın anlattıgı 1 olay war 2 eleman japkoda 71 lvl Priest ve 64 lvl assasian Isiloon kesiolar.Sadece 2 kişi Elemanda Dual DV war.Ani ölüm gerçekleştirmeye çalışıyor,Slide yaparak.Devamlı bu şekilde kesiolar. DipNot:Olayı anlatan arkadaşın yalancısıyım[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 kills opponent bilmem ne diodu anlamıda tek vuruş ama aktif değil aktif olduğunu düşünmek bile istemiyorum,bi rogue olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirminom Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 gecın bunları ya :S 1 hıt de oldurme sansı var ama ayda belki 1 kere o da sureklı oynuyorsan :S o sızın bahsettıgınız bugda olan mosterlar tek vurusta oluyor :D nese bilginize xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 yalan o tek vurusta tum hp kadar dmg vurmasi. onun icin dv degil bol miktarda iman gucu lazim.[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Clan: Nation: Orc Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar