Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni server yada dupe wipe olabilir mi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biraz önce moradonda ben le birlikte 5 10 kişi kaldı o kadar kişiden 10dk dır gelen yok.çıkıp tekrar girmeyi denedim current zone hatası veriyo.Diğer server larda düşmüş.Acaba diyorum yeni server mı ya da gene dupe wipe mı ?
Mesaj tarihi:
yeni server bugün geliyo diye biliyorum ama onunla mı alakalıdır yada yeni server %100 bugün mü geliyodur bilemiyorum açıkçası.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
Artık gelse de kasmaya başlasak walla yeni server gelirse 0 dan başlıcam 4 günde 51 :)) ^^[signature][hline]Clan : _OceaNs_
lidır : nonono
sörvır : çipır
levıl : 5x
nik : AmidoN(banned):hrr:
yeni nik : dontDoThat lvl : 5x
mesleği : Hunter-Archer
Mesaj tarihi:
Yoksa yöneticiler bezdirdiniz len bu işi diyip fişi çekip gittiler mi :D

Edit:Cypher

[Bu mesaj KOmania tarafından 13 Kasım 2005 15:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben de cypher dayım eslandda aynı hatayı werdi hala daha giremiorum[signature][hline]Clan : _OceaNs_
Mesaj tarihi:
Bi daha dupe wipe olmıycakmışş...

Bugüne kadar her dediğini yapan K2 yine bi kehanette bulundu![signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:
Mesaj tarihi:
Nee? Höö? Geldi mi? hani nerdee??

Not: Pek bi sazanım!:-O[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:
Mesaj tarihi:
şey ben telefon bekliodum da o geldi yani ben şeyi şey ettittittittittirmişim[signature][hline]Clan : _OceaNs_
Mesaj tarihi:
Valla bugün yeni serverın açılacağını diyorlardı ama ondan mı yoksa bir bakım veya kalsik olan dandik sunucuların göçmesindenmi bilmiyoruz.[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Mesaj tarihi:
bişeyin geldigi yok oyundan cıktım giremiom.Ama yanımdaki arkadas canavar gibi oynuyo. server gelirsede ii olur cypher in noobları oraya gitsin. lag azalsın vs. vs...[signature][hline]Name : DaggerPhobia
Class : Shadow Vain
Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x )
Np : 120k
Clan : :::Lasombra:::
Server : Cypher
Mesaj tarihi:
millet onu bunu bilmem benim arkadas dun bı suru gb koplayadı
sonrada onları temize aldı (pack 1303 ten gb alarak) yanı gb larda gozumu aldı..:D[signature][hline]yav knight cıyız işte ıd ye lvl e ne gerek var..:D
  • Yeni Oluştur...