gorgonyt Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 paticik.com'un bu siteyle uzaktan yakindan akrabaligi nedir? bazen login penceresine kullanici adimi ve sifremi yazip enter'ladigimda direk bu sayfaya gidiyor.[hline]Bekliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ilginc ama anlamsiz yada nasil yani?[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Nasıl yani? Paticik'in değil ama senin bir ilgin olabilir mi dersin? ;] Ad-aware 6 veya Spybot Search n Destroy öneriyorum sana, bunlardan birinin bulacağı gator hedelerini güzelce sil, rahatla, bundan sonra da bilgisayarına gainmiş hedeymiş hödöymüş yüklenmesine engel olmaya çalış =] O verdiğin sitenin linklerini takip edince höt die arada gain yüklemeye çalışıyor, boş bulunursan yüklüyor ve beni deli ediyor. Fakat yönlendirme yaptığını bilmiyordum, iyice gıcık olmuş olay. Internet bölümüne taşıyorum konuyu, orası daha uygun sanırım. *!Haftalık ad-aware kontrolünü yapmaya gider* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar