loop Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Arkadaşlar yeni konu açtığım için kusura bakmayın. AOE III de ki bana ait home city nin dosyaları hangi klasör içinde. Evdeki pc den mailime yükleyip kafede oynamayı düşünüyorum. Acilen yardım edilirse sevinirim... Biraz sonra kafeye gidiyorum..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Belgelerimde My Games/Age of Empires 3/ Savegame Yada komple Age of empires 3 klasörünü kopyala bendeki 9mb fln bişey[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Teşekkürler savegae içinde home city lerin ve save lerin klasörleri var. Benim home city mesela Tolouse 8 kb yüklemek kolay olacak. Tekrar teşekkür[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar