bcfb Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 beyler duyduğuma göre yani pack gelicek 1308 ve exp ler 10 katı gelicekmiş ilk 24 saat ama tam olarak emin değilim çünkü arkadaş görmüş notice geçmiş. ama tam olarak emin değilim çünkü gözümle görmedim _____________________ Nick:bcfb server:ares lvl:60 oldum master açıcam oyun açılırsa np:7k clan:vision Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GELpcpc Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 20 kati olmasin :s[signature][hline]EyLüle i.S.Y.a.N Gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 arkadasin seni keklemis gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 50 katı olacakmıs :D[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ilk giren 10 kişiyede 1 lvl verceklermiş! Yaa yaa :-O[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bcfb Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: DaggerInTheNight, 13 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: arkadasin seni keklemis gibi geldi bana löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 13 - 23 Kasım Knight Online Halk Günleri lol :D[signature][hline]Name: Genuine Clan: A_Few_Good_Man Class: Paper Mage Level: 6x Nps: 55xxx Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edicek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bcfb Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: _catastrope_, 13 Kasım 2005 15:59 tarihinde demiş ki: ilk giren 10 kişiyede 1 lvl verceklermiş! Yaa yaa :-O beyler ayıp oluyo ben emin değilim diye bas bas bağırdım orada adfam gibi okuyum öyle cevap verin ___________________ Nick:bcfb server:ares lvl:60 oldum master açıcam oyuna girilirse np:7k clan:vision Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 lölz[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 yeni server forumuna bakarsan oraya ben yazdım xp ler 10 katı diye :) ilk ben kestim senin arkadaş da seni keklemiş ehhe... yok 100 katı gelecek zuhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 %10 artıcaktır 10 katı diye okumuştur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar