uyuyanguzel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ben de anarchy online a baslamak istiorum ama nasıl oldugunu bilmiorum elimde eski bir anarchy online cd si var yardım kısmı da goremedim forumda bana yardımcı olursanız sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 http://www.anarchyonline.com/content/downloads/tryout/ burdan oyunu indirebilirsin eger freebie oynicaksan small client yada expansion li oynicaksan large client i indir expension icin aylik 15 euro gibi bisi oduosun herkes tarafindan tavsiye edilir oyun 2007 ye kadar beles ama expesinlari kullanamiosun[signature][hline][ quote ]onurdolar, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde demiş ki: Karpuz sen frostwhisper da oynayan karpuzsan seni defalarca gankledigim için özür dilerim ama guildce gezerken görünce illa birisi durun ya daha karpuz keseceydik esprisini yapıyor bizde dalıyorduk [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar