arcenoid Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Beyler abyssdeki kapalı kapılar ardına geçiş yontemini gm ler düşündü ve sonunda böyle bir çözüm buldu . her kapıdan geçiş 10 k :D geçmeyenden kese kese 25 K :P [spo1=Köprümüz :D][/spo][signature][hline]Bazı İnsanların Alışkanlıkları Vardır . Mesela Birgün Bıkmıştım Kendimden Nefret Ediyorudum Ama Hala Ultima Oynuyordum .. Aramıza Fesat Girdi Ko Die Bi Meret Ama Ben Geri Döndüm Hala Ultima Oynuyorum; Forever Ultima Online Forever Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 10k hp ? hehe[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 70k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 olm Allah sizi bildiği gibi yapsın Palofonik sana sölücek bişi bulamadık biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: sedron, 13 Kasım 2005 14:14 tarihinde demiş ki: olm Allah sizi bildiği gibi yapsın Palofonik sana sölücek bişi bulamadık biz Bende bazen Palofonik 'e sölücek bişiy bulamıyorum. :D[signature][hline]Nick: Bezgin_bekiR Server: Diez Level: 6x Race: Mage Spec.: Flame / Lighting Üst Baş: Full +7/12 Hp Paper Mage items. Lobo Pendant Wizard Staff +8 Clan:Knights® Np: Bilmem belki biraz vardır (1 k yok ama:( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar