hippo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 en sonunda okaradar üzdünüz ki grry i ısrarlarımıza dayanamayıp beramusa başladı :P kasıyoruz güzel güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 aferin[signature][hline]İnsanlar umutları ve hayalleriyle ayakta kalırlar...(hiç biriniz uyarmıyonuz 1 haftadır insanlar yerine isanlar yazıyomuşuz grrrr) Ke Sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 asdfgh iyi :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 98564134 kere 400 500dmg wermesinden sıkılmıştım ztn ii oldu gitsin orda kassın...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Beramus ta baya oyuncu oyunu bırakmıs dogrumu?[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: eXe, 13 Kasım 2005 12:29 tarihinde demiş ki: Beramus ta baya oyuncu oyunu bırakmıs dogrumu? Yeni Kosp culara yer açmak için eskilerini çorap yapıyoruz. Ps.Grry' i tanımam ama macrocuysan, Beramusun KSOP ve KOXP ihtikakı dolu. Yeni serverı dene, yok eğer değilsen (ki yakında görürüz) hoş geldin.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:182.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Yaf nezaman açılacak bu server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: hippo, 13 Kasım 2005 11:24 tarihinde demiş ki: en sonunda okaradar üzdünüz ki grry i ısrarlarımıza dayanamayıp beramusa başladı :P kasıyoruz güzel güzel.. Hippo beni unutmusun kanka...[signature][hline]-------------------- Serwer=Beramus Nick=DuDaGOG -------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grry Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 İşte geldim gidiyorum, dostlar beni hatırlasın...[signature][hline]_________________ -------------------- Name__: Grry Server__: Ares -------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 MAcroer filan değil. Hele bi master olsun da. Anlarsınız zaten. ;)[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar