Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

peki niye?

arenda_duwcal

Öne çıkan mesajlar

duvarların arasında kapkaranlık bir oda ve parlayan bir çift göz
dünyanın bir ucunda bir adam ve çatlamış elleriyle kapkalın sesi
umutlarıyla yaşayan milyarlarca insan ve umutsuzlukla ölen milyarlarca insan

pesimistler opsesifler ...takıntılar ve takılanlar ...karamsarlar ve karalar...

düzgünce yorumlanmış çirkin bir şiir ve yüzüne bakılmamış güzel bir şiir..

çelişkiler çelenler çelişenler ve çelişkilendirenler...

doğrubir yaşam tarzı olsada sürünmek doğadan gelip doğaya gitmek yanlış yaşayıp zengin olmak mutluluk mutsuzluk

aşk dostluk terkedilmek satılmak kullanılmak

güç kalbinin gücü fiziksel güç ve enerjisel güç....

sırt ağrısı baş ağrısı kalp ağrısı ve biz..

ateistler satanistler hirstiyanlar museviler müslümanlar...

beraber yaşıyoruz aynıyız düşüncelerimiz bizde saklı gücümün bize ait...çelişkiler yaşam tarzı... peki niye bu savaş? niye bu yarış? peki niye insan dediğin şeyin doğası zarar verici?[signature][hline]duman =))

bana ninjalık yaptırmayın efendim!!!

bembeyaz pati güsel pati =))

[Bu mesaj arenda_duwcal tarafından 12 Kasım 2005 14:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Birlikte olmaktan gelecek mutluluktan, özgürlükten, bireysellikten daha çok, gücü ve kibiri ve kendini sevmek. İnsanoğlu bunu yapıyor sadece. Tool'un dediği güzel bir şey var ben de çok severim. İnsan öyle b.ktan bir hal aldı ki, yakın insanlar sosyal bi çöküş yaşayacak herkes tek kalacak o zaman elindekinin değil de içindekini farkedecek. Yanındakinin de aynı şeyi var diyecek. Madde değersiz, sadece ruhlar. Astral boyuta ölmeden geçebilmek. Sonsuzluğu kayıplarla kazanmak. Devam edelim abi bence böyle ben düştüğümüz zamanı bekliyorum ki ben kendi özgürlüğümün ve etrafımdakinin özgürlüğünün savaşını veriyorum ki kazandım çoğunu. Bunu uğraşmayan düşücek olanlar düşünsün.[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece,
Gittiğim yer geldiğimden farklı.
Aslında hep buradayız.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...