Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 cık. kardeşler zaten 3 bölüm olarak düşündüler filmi ilk başta. ama fikir tutar mı tutmaz mı bilemedikleri için ilk filmi biraz "stand-alone" tadında hazırladılar ki beğenilmezse devamını çekmek zorunda kalmasınlar, zarar etmesinler. 2. film bi geçiş filmiydi. 3. film ise adından da anlaşılacağı gibi çözüm olacak (revolutions=revelations)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 3'te gorucez her$eyi bakalim :)[hline] old quaxis, new exile developer
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 revolutions=ihtilaller. :-?[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 devrim daha uygun aslında...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 işte devrim.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ben "revelations" derken ordaki kelime oyununu vurgulamaya çalışmıştım. eğer takıldığın şey buysa?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 bana yazilar cok sacma geldi :) bir filmin felsefesini yok dinini otunu b**unu cikardilar
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ölede düşünülebilir tabi de sabah sabah arka tarafta ki inşaatın gürültüsünden uyanıp onlara söylenirken fln gördüm yani anlamadım ilk bakışta :p[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Eh be abi 2 dk okudum içim dışım matrix oldu auha[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan...
Öne çıkan mesajlar