Finchley Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Yaraların en acıtanı... Tek ilacı ZAMAN...[signature][hline]Dünyanın En Güzel Kızına Aşığım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Lexius, 11 Kasım 2005 22:22 tarihinde demiş ki: aldatılmak neymiş biri açıklasın bna... sen gel ben aciklarim saa semih.;).[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. [Bu mesaj oZeNc tarafından 11 Kasım 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj oZeNc tarafından 12 Kasım 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Finchley, 11 Kasım 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Yaraların en acıtanı... Tek ilacı ZAMAN... hayırlı uğurlu olsun ilk mesajın ; umarım yörüngede kalır güzel güzel yazılar yazar sevilirsin[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bu gece çok bunalımım allah sonumuzu hayır etsin[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 git bul sen halletçem ben lex. :P[signature][hline] M"etket"oonZ Ya hep ya hiç olacak oooooo Herşey belli olacak oooooo Toplanalım bir araya oooooo Bak buraya sıra bizde bak ne olacak... Haydi yeteeeeeeer haydi... Tam zamanı şimdi.. Haydi yeter haydi.. Tam zamaaanı şimdi,tam zamanı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Terkedilmek güzeldir. Hayata biraz daha temkinli yaklaşırsın. Büyüdüğünü anlarsın. Olgunlaşırsın. İlişkilerinde daha dikkatli olursun.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 zaman zaman zaman ve zaman lazım ha bıde o zamanın yanında terkeden kısıyı unutturcak bırı lazım[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yalan söylemiş herkes terkedilmenin ilacı zaman falan değil hadi illa zaman diyorsunuz söyleyin ozaman nekadar bi zaman gerekli??[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ilaci zaman bence ama bazen uzun bazen kisa bir zaman unutuyosun[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: lilynessy, 12 Kasım 2005 14:22 tarihinde demiş ki: yalan söylemiş herkes terkedilmenin ilacı zaman falan değil hadi illa zaman diyorsunuz söyleyin ozaman nekadar bi zaman gerekli?? 2 ay[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 cikolatayla sarap circir yapar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 herkesin hayatında 1 kere terkedilmesi lazım bence. zamanla geçecek de kişiden kişiye değişir ne kadar zamanda geçeceği...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: HymnOfSnuk, 12 Kasım 2005 17:50 tarihinde demiş ki: herkesin hayatında 1 kere terkedilmesi lazım bence. zamanla geçecek de kişiden kişiye değişir ne kadar zamanda geçeceği... İyide bu kaçıncı hemde sen salak gibi herşey güzel iyi gidiyor hiç sorun yok diye düşünürken.Sende ben gibi yap alkole devam et dibine dibine vur hemde müziğe ver kendini ölene kadar iç vb yap.(Çaremi değil ama ben yapıyorum.)[signature][hline]i miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 terkedilmekten ders çıkartırsan bi anlamı olur gibi geliyor bana. ve birde alkol muş, onu unutmak için bir başkasıymış tamamen fasa fiso bu kadar kesin söylüyorum. gerçekten çok koyduysa tek çare değişiklik... Hayatında değişiklikler yap.[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 terkedildim :)[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki: Gelin tanış olalım, Aylardan da Kasım. Rira ediyorum canım patilerim Biraz uslu olalım. Israr edersen eğer cıvıtıcam diye Çok dikkat et baş harflere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baranoyak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 terkedilmek güzel şey b.kunu çıkartmamak lazım ilişkinin[signature][hline]yıldızlıaslanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ya terkedilmenin iyi yonunden bakalm dimy yani.. sonucta o da bi tecrube.insanlara kolay kolay guvenmicegini anniosun..kolay kolay sevmemen gerektigini anniosun hede hodo... ha unutmak icin de zaman gerekli..bu zmn kisiden kisiye deisir.. 1 hftada unutan olur 3 ayda unutan olur yani... tabi bu unutma orani yannda dostlarinin bulunup sna ne kdr moral+destek verdiklerine sooooraa tekrar briyle baslayip baslamamana bagli... soora bide unutmaya calisan kisiye bagli o kisi eger aman ben unutamam diye baslarsa unutamas zaten.. ama unutucam ulan:P derse unutr.. deisio yani herkes icin..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar