erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 arkadaşlar japon serverinde kabold kesiom.hem lvl hem para kasıom çünkü lvl 29 ve elimde 120lik 48 poison damegelik silh var.gelelim asıl konuya.bazen vurunca 22 damage vuruo.bu poisen damagedenmi.bunu nasıl engelliyebilirim.bi kere arka arkaya bi kaç kez oldu az daha ölüodum[signature][hline]server:cypher ırk:insan lvl:46dan düşme 44 job:healer amaç:bir gün czde iş yapmak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 normalde orda kullandigin skilli uygulayamiyo onun icinde poison damagei vuruyor onun icin poison eklemeni tercih etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ben eklemedimki aldım çok kötü oldu ya onun yüzünden küçücük kaboldu 5 vuruşta öldürdüğüm bile oldu.japon serverinde o 250kdı bende lvl 29ken ancak onu alabilirdim aldım.hiç 29 lvlda 120lik large breaker kullanmamıştım.tabi full platein 30k olduu yerden ne beklenir:D[signature][hline]server:cypher ırk:insan lvl:46dan düşme 44 job:healer amaç:bir gün czde iş yapmak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 poison dmg eklemez isen o 25 dmg bile göremessin. Poison dmg her zaman için eklenmelidir. Az vurmanın nedeni ıska geçmen denk getirememendir...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Yalnızım dostlarım yalnızım artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 olur öle sıkma canını bilinc doğru dio bazen önümde mastırı dönen adama vursam ölecek am 37 vuruyorum ölmüyo :([signature][hline]holigun returns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 saolun beyler.şimdi abysteyim.japon serverindeki ilk abysimi çıkardım.japon serverinde oynamış olanlar sizce kırimmi[signature][hline]server:cypher ırk:insan lvl:46dan düşme 44 job:healer amaç:bir gün czde iş yapmak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 kır chitin garantisi var,ciddiyim[signature][hline]holigun returns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 chitin işime yaramazki ben hpye vermedim.hep strye verdim[signature][hline]server:cypher ırk:insan lvl:46dan düşme 44 job:healer amaç:bir gün czde iş yapmak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 3512371317351. kez söylüyorum. Abyss change Abyss change!! Yani değişim!! Kırdırma diye bir şey yok! Kırılan bir gem yok ortada adam gemin karşılığı sana itemler veriyor. Bu kırdırma lafını ilk kim bulduysa ve milleti alıştırdıysa onu yakalayıp.... Neyse... Ağzına acı biber sürcem :D[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Yalnızım dostlarım yalnızım artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Yok bilinç sen bilmiom :P Miraselth mi neydi adı tam hatırlamıom O arkadaş sağlam KIRIO özellikle ares 2 de :D Change die bişey yok :D eheueheuh Patlıcak burası :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 chitinden başka ne çıkıo ABYSS CHANGE:D de.çünkü chitin işime yaramaz.bu arada benmi sanki öle söledim herkes öle diince bende öle oluo sandım ne bilim ya:([signature][hline]server:cypher ırk:insan lvl:46dan düşme 44 job:healer amaç:bir gün czde iş yapmak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 işte o poison damgein dandikliği orda.... mesala+8/80 posion swordun var dalıyosun bi bakıyosun 3 defa 1k vudun 4.defa 80 vuruyosun o 80 damge işte poisondan kaynaklanıyo çok kıl bişey ben genelde silahlara poison basmıyorum upgrade ettiğim silahlara....[signature][hline]İnsanlar umutları ve hayalleriyle ayakta kalırlar...(hiç biriniz uyarmıyonuz 1 haftadır insanlar yerine isanlar yazıyomuşuz grrrr) Ke Sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 yaf arkadaş dediya o üstüne denk gelmedii zaman oluomuş o olmasa üstüne denk gelmiince hiç vurmuo failed dio unuttunmu bende gözlemledim şimdi üstüne vuurnca öle olmuo[signature][hline]server:cypher ırk:insan lvl:46dan düşme 44 job:healer amaç:bir gün czde iş yapmak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: erayyirik, 13 Kasım 2005 11:04 tarihinde demiş ki: chitinden başka ne çıkıo ABYSS CHANGE:D de.çünkü chitin işime yaramaz.bu arada benmi sanki öle söledim herkes öle diince bende öle oluo sandım ne bilim ya:( eee[signature][hline]server:cypher ırk:insan lvl:46dan düşme 44 job:healer amaç:bir gün czde iş yapmak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeadoR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 o ne ya ebys kirma cevizmi kiriyoruz benimki kirilmadi ezildi nerde tamir ettircem, ben kiramiyorum cekicim yok ,ben vitrine koydum rengi guzel ,yok ben misket oynuyorum,ne bu ya herkez bise salliyor kirilmiyor verilip item aliniyor sansina gore...[signature][hline]buyuk haksizlik yaptim ta ki o ruyayi gorunce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 2 tane 960lık pot bi yeşil tohum bide upgrade scroll:([signature][hline]server:cypher ırk:insan lvl:46dan düşme 44 job:healer amaç:bir gün czde iş yapmak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 şans işidir shard da düşer pot da düşer belli olmaz...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
victory__j Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 biraz alakasız olcak ama japon serverine nsl girebilioz...solermisiniz tesekkurler....[signature][hline]nick:VicT0rY__j lvl:5x clan:unicorn nat:karus server:ARES np:3*** not:eziq sayılırız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 yani abyss den japko ya geçtin ya hll... http://forum.paticik.com/search.php tıklarsın sonra oraya japko yazar bakarsın olmadı japon serverı fln ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 :Dneyse ya morali bozmıyım herşey geççek:D[signature][hline]server:cypher ırk:insan lvl:46dan düşme 44 job:healer amaç:bir gün czde iş yapmak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar