Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 durup dururken sıkılmalar abidik gubidik gülmeler fln niye böyle yapar ?! yaş itibarimi ergenlik ortaları hayatım cokta iyi gitmiyo düzelme sürecine girmem lazım acilen. bi yardımcı olsanız[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni. istesem de yapamam ne senle nede sensiz ; felek biçare bırakmış bitmiş artık herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ergenlikte oluyo bunlar[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 gezıp tozmakta kesmıo artık ya birisi bişey istiyo yada ben olmasını ıstedıgım olayların olmadıgı ıcın sacmalıorum bazen ne yapmam lazım toplanmam lazım psikolog a bi ugramam lazım acilen bu aralar.[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni. istesem de yapamam ne senle nede sensiz ; felek biçare bırakmış bitmiş artık herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 genelde zaten olaylar olmasını istediğin şekidle gelişmez[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 içimden geldıgı gıbı davransam dicem sonumuz hayır diil galiba..[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni. istesem de yapamam ne senle nede sensiz ; felek biçare bırakmış bitmiş artık herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 @fran ben de aynıyım hiç gülmüyodum hatta aynada zorla gülmeye çalışıyodum nedense artık ota boka yarılır olmaya başladım hayatım iyi gitmiyo bir iki kere sinir buhranı geçirdim ailemle kavga ediyorum falan filan[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hayatınızda amacınız,ya da hayaliniz olsun. onu gerçekleştirmeye çalışın,hayatınızı yaşayın. at gözlükleri takmayın,hayatın zevklerini tadın.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ergenlikten işte bende gülemıorum mesela gülerek bı poz vereyım resmımı cekeyım dıorum yok olmuor sonra hep aynı günü yaşıorum yemekler ve wc saatlerı deısık oluyor o kadar ama bu aralar atlatıorum herhalde gezer oldum[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 kendinizi sevmiyorsunuz,ve kendinize güveniniz yok. biraz kitap okumayı ve film izlemeyi deneyin. içinize kapanıp kim olduğunuzu araştırın. bir gün siz de kuşlara güleceksiniz.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ben kendimin nesini seveyim ya?[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Kız arkadaş edin acilen...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 çok yanlış bir düşünce,umarım yakın zamanda düzeltirsin.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Asteroth, 13 Kasım 2005 03:23 tarihinde demiş ki: Kız arkadaş edin acilen... bence bu güzel bir tavsiye değil.adam kendi ayakları üzerinde duramıyorken birine yaslanmaya alışırsa ayrıldığı zaman daha dibe çöker,kurtarması daha zor olur. güçlü insan,yalnız insandır.hayatın zevkini çıkarıp ilişkilerin aslında güzel şeyler paylaşıp,güzel sözler söylemek olduğunu anlayabilen insandır. karı kızın peşinden koşup "ölüyorum,kıskanıyorum,tapıyorum" değil. bu BENCE ilişki bile değil.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Kız arkadaş aman demeyin bana zaten şu anki halimin büyük ölçüde sorumlusu sevdigim kız . konusu cok darma duman ama bu hale kadar geldim heralde ilk aşk sendromu bakın bunları anlayabılıyorum soyleyebılıyorum ama bir türlü üstesinden gelemiyorum aslında evet biraz sosyal aktiviteler falan iyi gider. en azından kafam dagılır kitap fln denemem lazım yoksa gerçekten hiç iyi hissetmiyorum kendımı son zamanlarda (son 2 gün)[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni. istesem de yapamam ne senle nede sensiz ; felek biçare bırakmış bitmiş artık herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hergele Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bu belirsizlikler ara sıra geliyo banada arkadaşlarınla olmaya çalış aile büyüklerine danış geçiyor eğlenmene bak yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Amaç edinin. Uğruna tüm zorluklara katlanacağınız bir amacınız olsun ki hayat zor gelmesin.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Hayat zorlukları diil benım sıkıntım ne olursa olsun bi üzerimde çöküntü war sanki ayaktayken bile karabasan geliyo[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni. istesem de yapamam ne senle nede sensiz ; felek biçare bırakmış bitmiş artık herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bi nedeni olmalı. Durup dururken olmaz öyle... Ne zamandan beri var?[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 son 2 - 3 gündür .. bi sebepsizlik bi boşluk var hem kız falan açısından hemde çevrem açısından bi boşluk hissediyorum sanki herkez yanımda ama kimse yokmuş gibi ... ?![signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni. istesem de yapamam ne senle nede sensiz ; felek biçare bırakmış bitmiş artık herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 benimde öyleydi =) şimdi düzeldi biraz, dediklerini yap işte, yalnız kalma konuşcak birilerini bul, odanda tek başına yazdıgın topik e cevap beklemek bile sıkıntıya sokar bu durumda =) hele yanında cayır cayır yanan kalorifer peteği de varsa ( benm gibi ) bunalıma girersin[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 evet bencede çıkıp bi hava lıyım arkadaşlarımla bulusiyim fln öeh yeter ne bu çile be[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni. istesem de yapamam ne senle nede sensiz ; felek biçare bırakmış bitmiş artık herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bende gidiim bari dersaneme 30dk sonra =)[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar