Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi belirsizlik içindeyim

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

durup dururken sıkılmalar abidik gubidik gülmeler fln niye böyle yapar ?! yaş itibarimi ergenlik ortaları hayatım cokta iyi gitmiyo düzelme sürecine girmem lazım acilen. bi yardımcı olsanız[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni.
istesem de yapamam ne senle nede sensiz ; felek biçare bırakmış bitmiş artık herşey.
Sosyal ağlarda paylaş

gezıp tozmakta kesmıo artık ya birisi bişey istiyo yada ben olmasını ıstedıgım olayların olmadıgı ıcın sacmalıorum bazen ne yapmam lazım toplanmam lazım psikolog a bi ugramam lazım acilen bu aralar.[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni.
istesem de yapamam ne senle nede sensiz ; felek biçare bırakmış bitmiş artık herşey.
Sosyal ağlarda paylaş

@fran ben de aynıyım
hiç gülmüyodum hatta aynada zorla gülmeye çalışıyodum
nedense artık ota boka yarılır olmaya başladım hayatım iyi gitmiyo bir iki kere sinir buhranı geçirdim ailemle kavga ediyorum falan filan[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

ergenlikten işte bende gülemıorum mesela gülerek bı poz vereyım resmımı cekeyım dıorum yok olmuor sonra hep aynı günü yaşıorum yemekler ve wc saatlerı deısık oluyor o kadar ama bu aralar atlatıorum herhalde gezer oldum[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

kendinizi sevmiyorsunuz,ve kendinize güveniniz yok.

biraz kitap okumayı ve film izlemeyi deneyin.
içinize kapanıp kim olduğunuzu araştırın.
bir gün siz de kuşlara güleceksiniz.[signature][hline]valandil ownz j0o!
çapkınım hovardayım,24 ayardayım.
WoW - Xrzug/The Maelstrom
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 13 Kasım 2005 03:23 tarihinde demiş ki:
Kız arkadaş edin acilen...

bence bu güzel bir tavsiye değil.adam kendi ayakları üzerinde duramıyorken birine yaslanmaya alışırsa ayrıldığı zaman daha dibe çöker,kurtarması daha zor olur.

güçlü insan,yalnız insandır.hayatın zevkini çıkarıp ilişkilerin aslında güzel şeyler paylaşıp,güzel sözler söylemek olduğunu anlayabilen insandır.

karı kızın peşinden koşup "ölüyorum,kıskanıyorum,tapıyorum" değil. bu BENCE ilişki bile değil.[signature][hline]valandil ownz j0o!
çapkınım hovardayım,24 ayardayım.
WoW - Xrzug/The Maelstrom
Sosyal ağlarda paylaş

Kız arkadaş aman demeyin bana zaten şu anki halimin büyük ölçüde sorumlusu sevdigim kız . konusu cok darma duman ama bu hale kadar geldim

heralde ilk aşk sendromu bakın bunları anlayabılıyorum soyleyebılıyorum ama bir türlü üstesinden gelemiyorum aslında evet biraz sosyal aktiviteler falan iyi gider. en azından kafam dagılır kitap fln denemem lazım yoksa gerçekten hiç iyi hissetmiyorum kendımı son zamanlarda (son 2 gün)[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayat zorlukları diil benım sıkıntım ne olursa olsun bi üzerimde çöküntü war sanki ayaktayken bile karabasan geliyo[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni.
Sosyal ağlarda paylaş

son 2 - 3 gündür .. bi sebepsizlik bi boşluk var hem kız falan açısından hemde çevrem açısından bi boşluk hissediyorum sanki herkez yanımda ama kimse yokmuş gibi ... ?![signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni.
Sosyal ağlarda paylaş

benimde öyleydi =) şimdi düzeldi biraz, dediklerini yap işte, yalnız kalma konuşcak birilerini bul, odanda tek başına yazdıgın topik e cevap beklemek bile sıkıntıya sokar bu durumda =) hele yanında cayır cayır yanan kalorifer peteği de varsa ( benm gibi ) bunalıma girersin[signature][hline]..// you
.// me
//_ll_ death
....ll god
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...