kayip_cocuk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 LiThuAniA Moderatör Kayıt: 26 Ekm 2005 Mesajlar: 70 Nerden: Izmir Tarih: Sal Ksm 01, 2005 8:13 pm Mesaj konusu: Degmez.... -------------------------------------------------------------------------------- Değmez Değmez ne çok aşk icin harcıyoruz yureklerimizin nefesini... Ne çok aşk sözcüğü söyluyoruz bazan, sanki hayatımız bunun üzerine kurulu gibi... Ne çok yansıyoruz, ne çok yanılıyoruz ve ne çok yok oluyoruz insanların gözbebeklerinde... Değmez ne çok aşk icin ipotek ettiriyoruz yureklerimizin değerini... Ne çok borclanıyoruz karşılıksız aşk senetlerine... Sahte paralar gibi sahte insanlar da geciyormuş aşk alışverişlerinde.. Belki de parayı bir turlü sevemediğimiz icin ayırt edemiyoruz sahtesini...Ne paranın, ne insanın, ne de aşkın ... Ne çok kavruluyoruz iç yangınlarımızda... Her defasında gözbebeklerimizde başlıyor aşk yangını ve bir tek kıvılcım ile alevlerin komşu evlere sıçraması gibi kısa surede tum bedenimize yayılıyor... Değmez ne çok aşk icin solduruyoruz icimizdeki bahar çiceklerini... Kopartılsa bile yerinden, her bahar yeniden acacağını biliyoruz aslında... Herşeye rağmen bu umut değil mi bize? Değmez ne çok aşk icin yoruyoruz yureklerimizi.. Kavgadan yeni çıkmış delikanlı, geç kaldığı icin evine telaşla dönen genç kız, plastik topunun peşinden gun boyu koşturan çocuk, dik merdivenleri çıkan yaşlı bir insan gibi... Nefes nefese ve yorgun... Ne çok "Seni Seviyorum" lar tukeniyor, düşünsenize, aslında her defasında biz tukenirken... _________________ Herkes bir şeyler yaşar. İyi ya da kötü, doğru ya da yanlış... Yaşadıklarından ders çıkararak hayatına bir yol verir. Aynı zamanda düşüncelerine de... Bırak SEVGİ seni bulsun... -------------------------------------------------------------------------------- Başa dön Misafir Tarih: Sal Ksm 01, 2005 9:52 pm Mesaj konusu: Re: Degmez.... -------------------------------------------------------------------------------- iyi yazmışsın canım arkadaşım değer mi ki inadanlar aşk icin kendilerinden vaz geöiyorlar.peki aşk ne zaman bizim icin bişeylerden vazgecicek.biri ''vermeden alamazsın '' demişti... artık verecek neyimiz kaldı?? -------------------------------------------------------------------------------- LiThuAniA Moderatör Kayıt: 26 Ekm 2005 Mesajlar: 70 Nerden: Izmir Tarih: Cmt Ksm 12, 2005 10:14 am Mesaj konusu: Re: Degmez.... -------------------------------------------------------------------------------- Anonymous demiş ki: iyi yazmışsın canım arkadaşım değer mi ki inadanlar aşk icin kendilerinden vaz geöiyorlar.peki aşk ne zaman bizim icin bişeylerden vazgecicek.biri ''vermeden alamazsın '' demişti... artık verecek neyimiz kaldı?? yazının sonunu söyle değiştireyim. neyimiz yok ki aşk icin veremeyeğimiz? Bence aşık olan insanın, aşkı uğruna verecekleri bitmez.. Belkide hayatta sırf aşık olmak icin yaşıyoruz.. Ne yaparsak yapalım, aşktan uzak kalmıyoruz... Bazılarımız çalışıyor,çabalıyor para kazanmak icin, kendilerini belli bir seviyeye getirmek icin.Kimi zamanlar gözumuz dönuyor maddi şeylerden.Bence bizi kendimize getiren şey aşk oluyor. Bir arkadaşım bana şu soruyu sordu: hayatı hiç takmıyorsun..belkide en iyisini yapıyorsun. Nasıl böyle oldun? Bende ona : Ben önceden, hayatı tum yaşamıma yetecek kadar kafama taktım... ve.. ''Hayatımdaki hiç birşeyi sevmiyorum.. Hayatımdaki hiç kimseyi gercek anlamda sevemiyorum.. Başkaları gibi komik olan her olaya gulemiyor.. Başkaları gibi heyecan duyamıyorum.. '' Bazen düşünuyorumda, kendime ''ben duygusuzum'' diyorum ve duygularım artık yok. evet!!. bir zamanlar bende severdim... Hayattan farklı zevkler duyardım.. Gulup eğlenirdim... Şu söz doğru bence ''vermeden alamazsın''.Çünkü ben almak icin yeteri kadar verdim.. Kendime gelemedim... Umutsuzda değilim... _________________ Herkes bir şeyler yaşar. İyi ya da kötü, doğru ya da yanlış... Yaşadıklarından ders çıkararak hayatına bir yol verir. Aynı zamanda düşüncelerine de... Bırak SEVGİ seni bulsun... www.pencecik.cjb.net --iç işleri--- forumlarından alıntı.[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
contraddizione Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 süper yaaaaa her sölediinde çok hakli gerçektende ask için nelerini vermez ki insan!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Biraz reklam gibi olacak ama.. o sitedeki iç işleri bölümde bir çok hikaye var . hepside çok hoşuma gitti. isterseniz okuyabilirsiniz.. forumlardan öğrendiğime göre , forumları 4-5 arkadaş kendi aralarında mesajlaşmak için açmış ve bu arkadaşların arkadaşları gelerek baya güzel muhabbetler falan cıkmış. birbirlerinin yaptıklarını falan yazmışlar . Neyse uzatmıyayım..[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar