fixxer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 fixxer Pati - ? 12 Kasım 2005 13:17 -------------------------------------------------------------------------------- ya beyler 2.22 patch nerden bulabılırım indirmem için tam bir link verebilirmisiniz ? ha bide crack vardı galıba 2.22 ye uyumlu crack ı de verırsenız sevınırım -------------------------------------------------------------------------------- konumun neden kılıtlendıgını bılmek ıstıyorum!!!!!!! *Acaip Sinirli*[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Msn.Space Yönlendir
Lyrent Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Patch 2.22 Blizzard tarafından henüz duyurulmadı. Crack. Bildiğiniz üzere illegal ve konuşulması/tartışılması yasak. Daha ne olsun? Ben kitlemedim.[signature][hline]G 3 N K f t w [Bu mesaj Lyrent tarafından 12 Kasım 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 sadece yardım istemiştim[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Msn.Space Yönlendir
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bu arada o blizzard ı bır daga gozden gecır derim sana[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Msn.Space Yönlendir
Lyrent Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Evet gözden geçirdim bir daha, gelmişken Burning Crusade'e de baktım iyi oldu. 1.20 şu andaki versiyonu ya, ne 2.22sinden bahsediyorsun? Crack konusunda yardım arıyorsan, bu, şu, o siteleri tavsiye edebilirim.[signature][hline]G 3 N K
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 çok tesekkur ederim ha sey bu arada o blizzard da 1.22 ile ilgili program var dün indirdim ama hata verdi bisi anlamadim yinede saol[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Msn.Space Yönlendir
Öne çıkan mesajlar