AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Karus ların Human olması hakkında bi bilgim yok ama sadece Humanlardan 2 clanın Karus olacağını biliyorum ..Denge gelir en azından ( sayı bakımında )..[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares CLan : T® NP :51.xxx LvL :61. Job : Arch Mage Enemy : Green Things Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Sadece patriot clanı orc olsa zaten eşitlenmiş olur :D[signature][hline]Name: Genuine Clan: A_Few_Good_Man Class: Paper Mage Level: 6x Nps: 52xxx Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edicek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoSuMm Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 aeneif Tr Orc olcaksa plz bana da haber verın bende geleyım gercekten bıktım ınsanlardan cok kalabalık hepsıde ezıq :(( ben we Posum_Girl gelırız :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ben adimiii first yazdirdimmm :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Afrodisiac, 12 Kasım 2005 17:10 tarihinde demiş ki: Sadece patriot clanı orc olsa zaten eşitlenmiş olur :D eheuhabbnsjı bak ben gibi düşünen biri var:-)[signature][hline]İnsalar umutları ve hayalleriyle yaşarlar.... Ke Sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoSuMm Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bende Bı patrıotluyum ama Clan ıstemıyor bılmıyorum bır kac arkadas yuzunden patrıot ork olamıyor herkes evet orc dıyor diavo we johnCostantın dıye bırı war orc olmayın pısman olursunuz dıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoSuMm Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bende Bı patrıotluyum ama Clan ıstemıyor bılmıyorum bır kac arkadas yuzunden patrıot ork olamıyor herkes evet orc dıyor diavo we johnCostantın dıye bırı war orc olmayın pısman olursunuz dıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 niekine?pişman olcaklarmış yoksa sayılarının 300den 150ye düşmesini istemiyoalrmı çünkü 300den 150ye düşünce np droplanır grade 3e düşerler demi??ondandır allhım insanlar çıkarları için başka insanlara nie baskı yaparlarki?cık cık cık cık...[signature][hline]İnsalar umutları ve hayalleriyle yaşarlar.... Ke Sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Bakalım neler olcak eğer Grade önemli ise Grade 1 iz ama bekliyoruz.Posum haber veririm sana ya oyunda ya paticik de pm yoluyla ..[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares CLan : T® NP :51.xxx LvL :61. Job : Arch Mage Enemy : Green Things Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: PoSuMm, 12 Kasım 2005 17:14 tarihinde demiş ki: bende Bı patrıotluyum ama Clan ıstemıyor bılmıyorum bır kac arkadas yuzunden patrıot ork olamıyor herkes evet orc dıyor diavo we johnCostantın dıye bırı war orc olmayın pısman olursunuz dıyor. clan istese sanki olabileceksiniz ya ! :lol:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 gelin gelin ..k var xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: dereque, 12 Kasım 2005 17:25 tarihinde demiş ki: gelin gelin ..k var xD o boynuzlari Takmaktansa Geber Daha iyi La :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuda Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 herkez bir gün karus olucak :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Sendemi o yüzden oldun[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares CLan : T® NP :51.xxx LvL :61. Job : Arch Mage Enemy : Green Things Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ben biliyorum bir clan adı KARİZMA bu clan orc olucak.(istiyorlar)[signature][hline]i miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 löl???o adamalr 60 altı hepsi...[signature][hline]İnsalar umutları ve hayalleriyle yaşarlar.... Ke Sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: curious_tr, 12 Kasım 2005 17:28 tarihinde demiş ki: said: AeneisF, 12 Kasım 2005 17:28 tarihinde demiş ki: Sendemi o yüzden oldun :D :D eheuheuh ::talka:: fack çar açmış burda:-)[signature][hline]İnsalar umutları ve hayalleriyle yaşarlar.... Ke Sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: KoRn3R0Th, 12 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki: löl???o adamalr 60 altı hepsi... Bu KARİZMA clanı içinmi? Eğer öyleyse şu an 5 kişi var clanda hepsi 50 altı bırak 60 ı ama geçme işi olsun clan grade 2 olcak lvl ortalamasıda 62 asofjbgaosjgbvfopajsg[signature][hline]i miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Bizde Clan olarak Düsünüyoruz Ama ADam Bi CeVap Vermedi Cok mesgul GaliBa :/[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Oldu olucak yer değişelim beyler.. Baya isteyen var gördüğüm kadarıyla :D [Bu mesaj dereque tarafından 12 Kasım 2005 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Simdi Öldürecek orc yok o sebepten :D Bari Azinlik Yaninda olalim ESitlik SaglansiN :P[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Sadece Areste mi geçerLi Bu oLay yokSA TÜm ServerLerde mi var ?[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 6x CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : xx.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 AreS[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 biraz msnden birazda oyudnan pmlerle bağlantıya geçtim bütün pati ahali veya humanalrın sağlam %80 adamı orc oluyo bu ne böle zevki olmaz artık bu işin:((([signature][hline]İnsalar umutları ve hayalleriyle yaşarlar.... Ke Sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 woshh ben kuvvetliymişim :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar