Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 merak ediyorum neye göre/nasıl bir şekilde olacak bu iş?[signature][hline]server:Ares Level 62 %10--artık level kasıyorum---- Elemental lord Np:90k+ Clan:Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 clanım falan yokda ben olmak istiyorum öhem :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Necro, 12 Kasım 2005 12:12 tarihinde demiş ki: clanım falan yokda ben olmak istiyorum öhem :( xDsorry gelme sen:D[signature][hline]server:Ares Level 62 %10--artık level kasıyorum---- Elemental lord Np:90k+ Clan:Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eragorn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bu da bir muamma oldu poli. Kimsede tam bi fikir yok 2 karus clan to elmor, 2 elmor clan to karus ama ? hangi clan ve hangi rank olacak belli degil varsa bi bilgisi olan söylesin biz de bilelim.[signature][hline]Server : Ares gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Hıyyy[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ya karşılıklı mı olucak degişim? ztn humanlar fazla bence karustan giden olmaz :S2 notice gördüm dün dengesizlik oldugunu biliyoruz ve 2 human clanı orc yapmayı düşünüyoruz gibi bişeydi sanırım :S[signature][hline]server:Ares Level 62 %10--artık level kasıyorum---- Elemental lord Np:90k+ Clan:Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GELpcpc Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Evet evet öyle iki human clan orc olacak orclardan humana gecis yok bende öle anladim ..[signature][hline]Name: ::gel_pc_pc:: Server: Ares Nation : Human (ileride belli olmaz) Level :62 Clan : Yok NP : 195k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: GELpcpc, 12 Kasım 2005 12:29 tarihinde demiş ki: Evet evet öyle iki human clan orc olacak orclardan humana gecis yok bende öle anladim .. hmmm.. o zmn gel pc pc :P[signature][hline]server:Ares Level 62 %10--artık level kasıyorum---- Elemental lord Np:90k+ Clan:Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bi clan adı soylerseız bende bir ark ımı gonderıcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GELpcpc Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Gelecem ins.:)Bi clan ismi bilmioz cok clan basvurdu hangi clanin orc olacagi acıklaninca o clana girmeye calisicam ben nitekim orc olmak icin cabalarim sürüo[signature][hline]Name: ::gel_pc_pc:: Server: Ares Nation : Human (ileride belli olmaz) Level :62 Clan : Yok NP : 195k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 valla blackwinds le konustum o bakmıyomuss biff beyde saat 4 kadar teşrif etmedi serverra halen bekliyorum uyuz oldum altı ustu bi orc olcaz aahahah[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 90K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 nedir bu orc merakı sizde:D[signature][hline]server:Ares Level 62 %10--artık level kasıyorum---- Elemental lord Np:90k+ Clan:Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombaci_ramazan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 böcekmi olacaz biz :D walla poli kusura baqma bea abi orc mageler çok tipsiz:D aslında komedi olur ya!?:D bendemi orc olsam ne:p bu arada pc_pc yi wermeiz:D size biz başkasını werelim:D[signature][hline]nick:bombaci_ramazan levıl:61 / / %35 yaratıklarla yakın ilişkide olduumdan artmıo bu :D kılan:PaTRiot eNpİ:burda yazmiimde moralinz bozulmasın:P kılas:arç meyc(1 kılasımız war yani:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: bombaci_ramazan, 12 Kasım 2005 13:13 tarihinde demiş ki: böcekmi olacaz biz :D walla poli kusura baqma bea abi orc mageler çok tipsiz:D aslında komedi olur ya!?:D bendemi orc olsam ne:p bu arada pc_pc yi wermeiz:D size biz başkasını werelim:D Gel ramazancım başımızın üstünde yerin var .. (Tanıdın dimi ? Arenadan :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombaci_ramazan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 lol tabiki hatırladım hatırlammammı:D poli sen napıon kız:D[signature][hline]nick:bombaci_ramazan levıl:61 / / %35 yaratıklarla yakın ilişkide olduumdan artmıo bu :D kılan:PaTRiot eNpİ:burda yazmiimde moralinz bozulmasın:P kılas:arç meyc(1 kılasımız war yani:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 BildiginiZ Clan İsmİ WarSA YaZIn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 T® olarak orc olmak için başvurduk....Cevabı bekliyoruz.. Bakalım ne olcak ..[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares CLan : T® NP :51.xxx LvL :61. Job : Arch Mage Enemy : Green Things Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 kabul ederlerseee ltfnn benidee alınnn :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Şu an sadece beklemediyiz ...Eğer böle bir cevap gelirse neden olmasın ..[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares CLan : T® NP :51.xxx LvL :61. Job : Arch Mage Enemy : Green Things Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 T® gelin janum sizde orc olun humanlarda ztn tip yokta piconun yeşili çok komik olur ahsuydsahsdalnsadşmka.:-) ancak PATRİOT başvurmasın ztn onları orc yapmazlar yoksa ztn humanların yarısını nasıl orc yapsın demi GM????[signature][hline]İnsalar umutları ve hayalleriyle yaşarlar.... Ke Sucks [Bu mesaj KoRn3R0Th tarafından 12 Kasım 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 :)[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares CLan : T® NP :51.xxx LvL :61. Job : Arch Mage Enemy : Green Things Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: AeneisF, 12 Kasım 2005 16:59 tarihinde demiş ki: Şu an sadece beklemediyiz ...Eğer böle bir cevap gelirse neden olmasın .. ben girmek istiodum zati normaldede :D 62+ diyince pico pek gözüm yemiyor :) 61 den sonra :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: KoRn3R0Th, 12 Kasım 2005 16:59 tarihinde demiş ki: T® gelin janum sizde orc olun humanlarda ztn tip yokta piconun yeşili çok komik olur ahsuydsahsdalnsadşmka.:-) ancak PATRİOT başvurmasın ztn onları orc yapmazlar yoksa ztn humanların yarısını nasıl orc yapsın demi GM???? oeh basvurmazlar zaten...... :D:D:D :lol:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 300human 100orc war şimdi bide orcları human yapcaklar cz ye gidilmez artık :lol: rakamları lafın gelişi yazdım aman :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 70k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoSuMm Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 PolifonıK_osuruk bende gelıyım mı ? hatta gelıyım mı degıl gelmek ıstıyorum bana da soyleyın hangı clanlar ork olcak i want OrG Plzzzz :))) --------------------------------- Namı Diyar Posum abı:)) name: ::PoSuM:: char : warrıor lvl : 62%25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar