Buzx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ibocan beygirdi abi,ben küçükken ganyanlarda favori attı :-) Oyuncu varsa bilemicem tabi karışıklığa gitti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ben de tostosturanı severdim. Çok güzel ganyan verirdi eşek sınıfı bir hayvandı ama gelirdi çamurlu olduğunda pist. 42 ganyan vermişti bir kere hiç unutmam. Puhahaha. Neyse... Bu arada KO da kumar Abyss ve upgrade ile kısıtlı. Keşke playerlerin kumar oynayacağı karşılıklı bir mekan olsaydı. Ütseydik birbirimizi. Baya dolu olurdu o mekan emin olun. (Barbut, poker vs)[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 165.000 Clan: Clanless Server: Ares Durum: Kasıyorum tekrardan du bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: bilinc, 13 Kasım 2005 01:08 tarihinde demiş ki: Ben de tostosturanı severdim. Çok güzel ganyan verirdi eşek sınıfı bir hayvandı ama gelirdi çamurlu olduğunda pist. 42 ganyan vermişti bir kere hiç unutmam. Puhahaha. Neyse... Bu arada KO da kumar Abyss ve upgrade ile kısıtlı. Keşke playerlerin kumar oynayacağı karşılıklı bir mekan olsaydı. Ütseydik birbirimizi. Baya dolu olurdu o mekan emin olun. (Barbut, poker vs) meyhane felan olsaydı :D içki felan içilen yer ... zuahhah *!Hey dostum çek ordan bir 70'lik Rakı*[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 raptoruna barbut atardık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar