ChEnGy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 arkadaşlar geçen gün statlarımı sıfırlattım herkez paper ol dedi oldum ama ne hikmetse bi türlü üzerime bişii giyemiom 50 int le kaldım ne etcem acil yardım 50 int le ne gıyebılırım???[signature][hline] Name:C_H_E_N_G_Y Clan:fire_of_the_anotolian Server:ares lvl : 5X Nation: Human Job:mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 int 50 verilirmi canım? tam öğrenmemişin ondan sonra basmışın restatı. Dükkanda satılan grade 1 yani en dandik giysilere yetecek kdar int vermelisin, hiç vermez isen olmaz. Yanlış anımsamıyorsam 61'e kadar int vermelisin. Sanırım sen humansın ve malesin. 61 ya da 62 ye kadar int vermen gerekiyor. Geri kalanı mpye vereceksin...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 165.000 Clan: Clanless Server: Ares Durum: Kasıyorum tekrardan du bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 62 int ver gerisi mp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar