vav_heroin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Evet beyler bir guildde olması gerekenleri yazarmısınız,yazınki bizde sizleri örnek alarak iyi bir wow oyuncusu belkide ilerde wow guildimizi açalım.Banka olayları oluyormuş hiç bilgim yok biraz bahseder misiniz şu şu olsun vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackfake Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 dkp page , forums visitors or trials can use basic forum , private forums for normal members , playerların talentlerinin düzgünlüğü , set düzgünlüğü , bol bol zuhahaah muzhahahah 10 kere wipe yiyene kadar instance 10 dan sonra sonuna kadar bg ...[signature][hline][img=http://img324.imageshack.us/img324/8042/acecig26zw.png][/url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 iyi bi guildde olması gerekenler, anlayışlı playerlar, en az bir tane alt charı olan playerlar eşit levellarda olmanız playerların aktif olması gülüşmeler, geyikler iyi bir ingilizce çünkü karşıdaki adam ile konuşup anlaşamazsan gülemezsinde eğlenemezsinde. ah ben guildimi çok seviyorum yukardaki herşey var. kimi guildler var adamlar sabah akşam tartışıyolar benim itemım senin itemın diye, ironforge kapılarında sabaha kadar boy gösteriyolar. öyle işte bu tip adamlardan yukardaki maddelerden sadece alt char ve aktiflik bulabilirsin.[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar