10ur-Divine Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 arkadaslar buraya resim koymak istiorum fkt nasıl koycagımı bilmiorum yardım ederseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bana şifreni ve acc adını içeren bi özel mesaj at aktive edeyim resim koyma eklentisini[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 eheheh :)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 aramaya inan ve resim die paticik bölümünü ara.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar