Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

raptor upgrade

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 trina koymaz. 1 trina 1 bus koyarsın o kadar... Yanma olasılığı %50 lerde trina+bus ise...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 165.000
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: Kasıyorum tekrardan du bakalım...
Mesaj tarihi:
+6 raptorunu 7 ye basacak...Değip deymeyeceğini sen bileceksin. Risk senin... Masrafta senin...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 165.000
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: Kasıyorum tekrardan du bakalım...
Mesaj tarihi:
aynısı bende olsa +7 raptoru Gözüm kapalı Trina ile basarım[signature][hline]Nick : Sayk0
lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D )
Server : Cypher
Job : Warior
Clan : DarkFeaR
Mesaj tarihi:
elementel eklenmiş silaha boşa trina flm harcama. Zaten şansı %50 flm da deil öyle bir olasılık verilemez ama elemental eklenmiş +7 bir silahın +8 geçme olasılığı yok gibi bişeydir şahsi kanaatimce
Mesaj tarihi:
anvil yalan,trinas yalan bunlar hep yalan....[signature][hline]İnsanlar umutları ve hayalleriyle ayakta kalırlar...(hiç biriniz uyarmıyonuz 1 haftadır insanlar yerine isanlar yazıyomuşuz grrrr)

Ke Sucks
Mesaj tarihi:
işte ondan yalan diorum biride sölemiş trinas basarsan +7%70 ihtimalle olur dio afedersin ama kaç kere +7yaptın^^löl...[signature][hline]İnsanlar umutları ve hayalleriyle ayakta kalırlar...(hiç biriniz uyarmıyonuz 1 haftadır insanlar yerine isanlar yazıyomuşuz grrrr)

Ke Sucks
Mesaj tarihi:
said:
glorious34, 12 Kasım 2005 21:59 tarihinde demiş ki:
+7/70 ile +7 arasında ne fark var?
dediğin yanlış ben 2 tane glave +7/70 i trina ve bus ile
+8/80 yaptım
hemde arka arkaya

upgrade aşamasında aralarında fark yok diosan oda ilginc dorusu raptor+8 kullanmak çin en az lvl 60 gerektiğini düşünürsek bu konuda bi fikrin olmaması ve hatta direk % sorman da oldukça ilginç zaten
Mesaj tarihi:

Şahsen +6dan +7 ye Trina ya karsıyım ne zaman kullandıysam yandı
+7 den sonrası icin tavsiye ederim ;)

[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls
Ares/-

Mesaj tarihi:
said:
bet0n, 13 Kasım 2005 00:21 tarihinde demiş ki:
+7 raptore BUS basarak +8 yaptım demekki sadece trina ile olucak diye bişi yok

+7 raptor a sadece bus basma cesareti gösteriosan muhtemelen sende daha bol bol raptor +7 vardir...
  • Yeni Oluştur...