Korku Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Msn den gel hadi golem keselim dedim noob'a Cevap baya detaylı geldi. ------------------------ Affet beni basamam sana 1920 O bir skill bug idi geldi geçti Yapamıyorum skill bugsuz Butun bugları kullanmak istiyorum Skill bug yoksa cz inmiyorum Affet beni atamam parazit affet beni 1500 buff taze bitti affet beni toplu heal caflin falit diyor GM DUYMADAN GM DUYMADAN BULALIM ÇAĞRESİNİİİİİİ Dum dıs dıs ıds ıds KOptum hala kopmaya devam xD
BesT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 biraz kafiyelide olabilrmiş sanki yinede hoş[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 70k+ Server : Ares
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 asdfjsadjfgasjdjlgjdslka :D:D:D[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad Clan: MoHiKaN Job: Blade Master Baş düşman : NYchris
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 kalktımı :D oleyy güzel olmuş[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ühühühühhüühü[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam....
Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 dionea :( unlimited version geçmişti elime biliomusun o ismi laasım olmayanınnn[signature][hline]
knight Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 lvl 69 (bitmek uzereydi) paladinim ... Yardim lutfen charimi acamiom yardim edin .... Kimin soyledigi dogru cikarsa ona chitin armor ve 20 mil wercem ...yanindada istedigi bisi bende warsa wercem... benim bi arkadasa olmustu o yapmisti ama bilmiom nasil yaptigini (oyunu birakti ulasamiom)
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bak master priestların skil şifreleri farklı aynen master magelrin ve wariirorlarınlki gibi....[signature][hline]İnsalar umutları ve hayalleriyle yaşarlar.... Ke Sucks [Bu mesaj KoRn3R0Th tarafından 12 Kasım 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 k1z1n senmisin?belli 69 lvl birazda dediğin anlaşılmıyo fazlaq herhalde ondan??:-)[signature][hline]İnsalar umutları ve hayalleriyle yaşarlar.... Ke Sucks
Korku Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Biraz daha ayrıtı yazarsan yardımcı olurum sana sen şu anda charının açılmadığını soluyorsun sadece. Oyunmu hata vs. vs. vs.
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Kesin Kalktı dimi Ohhhhhhh Daha girme Fırsatım oLmadı oyuna İş yerindeki müşteri biLgisayarını aLdı Giremiom iş yerinden :D Ana makinede Babam oturuor ondan boş boş Duruoz...[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %0.95 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 2x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 skill bug kalkmamıs beyler sadece şifreler deişmiş ndn derseniz dun adam cafede yazdı :D
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Fark etmez ki Bir şekiLde Bugu Etkisiz haLe getirmişLEr heLaL oLsun ... Ama daha Görme fırsatım oLMadı[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %0.95 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 2x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
Tracert Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Kafede bombaydı bu gün elemanın biri 3 novam duruyor dedi.Hadi dedim iyisin ben torpilliyim dedi.Gidiyim bi harpy kesiyim dedi Git deidik.Bilizart attı sonra yattı failed yaazıyor la burda diyor bide torpillisin ondandır dedik kapadı oyunu gitti
Öne çıkan mesajlar