dynasty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yaa oklun bi gurubu var şarkılar fln yapıolar.tamam çokta güzl çalıolar.bunlarn solisti yoktu.bnm de yakın bi akadasım elektro çalıo öle dalga geçioduk herks ben sölerm ben sölerm fln diodu bna sordular bnde bakarız fln dedim. senmisin bakalım dien:S herkes caydı bu elektro çalan arkadasımda gitti hocaya didem(dynasty)solist olucak demiş.hocada dün çıkısta dio ki kaçmak yok sölicen. tamm ben sölerm ama bnm sesm güzl diil ki bnce.bide bunun ucunda yarısmalar varmıs die duydum.yaa bide oklun sonunda oklda fln da sahneye çkıcaz.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 kasdav falanda var ehe[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ya ses güzelliğini napcan, boşver berbat sesli vokali olan ama başarılı sayılabilcek bi ton grup var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yaa saol ama böle düsünsene millet harika çalıo senin sesin olayı bozuo...:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bence dene hic belli olmaz belki sesin diğerleri tarafından begenilir hem sarkı solemek cok eglencelidir[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bncede şarkı sölemek çok zevkli.artık hayrlısı kalkıstm bi işe gidiom valla.p.tezi caydım caydım yoksa kaldım.:s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 sesin guzel degilse niye bakarız diyosun ki. neyse hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 üff millet alay edio işte anlasana .ama bu salak milleti diil bni gidp hocaya sölüo:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Enstürmental takılın işte hehe.. Şarkı da hazır..In Flames - Man Made God [signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. [Bu mesaj Sabrina tarafından 12 Kasım 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bi söyle bakam...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Evet sesini isterik.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 anlamadım şimdi, sesin guzel olmayınca insanlar seninle alay mı ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 r özürlüyüm ( r engelli diyelim kaba olmasın ), yine de vokalim :) bu açığı başka özelliklerle kapatıyorum o ayrı.. zaten müzik yapmak istiyosan risk (yisk) almak durumundasın. dene bence..[signature][hline]Papirus* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 son arkadaş güzel bir yere değinmiş evet. kendine güven,mesela ben kendime güvendiğim zaman arya söylüyorum.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 azim ile duvar arasındaki ilişkiyi unutmamak lazım tabi ;)[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Sabrina, 12 Kasım 2005 16:58 tarihinde demiş ki: Enstürmental takılın işte hehe.. Şarkı da hazır..In Flames - Man Made God Ehue tabii kız da çıkar danseder orda di mi :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar