Neverlander Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Merhaba Arkadaşlar, Hersene olduğu gibi orjinal oyunu alıp büyük bir hevesle kurdum. Daha önceki senelerde olduğu gibi hedefim, NBA online içinde devam edem hesabım ile yurtdışındaki arkadaşlarım ile oynamaktı. Fakat, NBA live 2005 game modes menüsü içinde yer alan play online seçeneği gibi bir seçenek göremedim bu sefer. Acaba ben mi bulamadım, yoksa bu sene çıkan oyunda yok mu? Yada bir başka alternatif ise, orjinal oyunu beklerken geçici olarak kurduğum kopya'dan kalan bazı şeyler nedeni ile çakışma mı yaşanıyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Korsan kullandığım halde en üstte var Play Online.Tekrar bak bence.[signature][hline]Work Hard.Play Harder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neverlander Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 İyi geceler, Maalesef, orjinal oyun kullanıyor olmama rağmen "game modes" içinde herhangibir "play online" seçeneği yok. Keza diğer menülerde de yok. EA'ya yazmaktan başka çare kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar