circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ozellıkle dınledıgınız metal grupların fan sıtelerını yazabılırmısın ...Gercekten cok onemlı de:) Ps:Turk fan sıtelerı demeyı unuttum :)[signature][hline] [Bu mesaj circirbocugu tarafından 12 Kasım 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 http://www.carbonleaf.com/[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 www.metcon.com du sanırım metallica turkıye fan sitesi[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 http://inflamez.com/[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 edit: türk fan siteleriymiş görmedim, neyse... Accept Therion Paradise Lost Running Wild Uriah heep ZZ Top Mercyful Fate & King Diamond Savatage Moonspell Eternal tears of sorrow Dio[signature][hline]Hepsi dansçı ! Hepsi yorumcu ! Hepsi R&B tutkunu ! Hepsi performans sanatçısı ! Hepsi bir ilk ! GRUP HEPSİİİİ !!! [Bu mesaj ucanadam tarafından 12 Kasım 2005 21:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 www.orionturk.com ----->metallica'nın www.inflames-tr.net----->in flames'in[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity [Bu mesaj December_Flower tarafından 13 Kasım 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj December_Flower tarafından 13 Kasım 2005 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Dream Theater Tr: Buda Tr Dream Theater Fan Club [Bu mesaj Slider tarafından 13 Kasım 2005 00:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 www.dt-home.com değilmiydi dream theaterin türk fan sitesi?[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity [Bu mesaj December_Flower tarafından 13 Kasım 2005 00:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 çaktırma türk dediğini okumamışım editledim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar