BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Bu gün türüyen ve sadece rice kek basıp ortada koşturup duran orc warrior Dj_loganx denen eşşeği tanıyan varsa söylesin tımar vakti geldi gidip tımar attırsın kendine. Ayrıca Wasa_mage,Kavalye etc. gibi eşşeklerede söyleyin rice kek olmadan 0' lar. Ölümsüzlük istiyorsanız gidin single player Doom oynayın yeteneksiz herifler.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:182.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 millet +8shard , raptor fln dupeler bunlarda nooß rice cake dupe lemişler afassda :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 70k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bu kesin inn hostes bug u ya betada vardı bu bizde yapıoduk yapıolardi daha doğrusu 9999 tane oluordu o sayılabilen itemden :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 pohahaha biliyom o bug ı ben ama kullanılmıyo diye biliyodum kullanılıyomu peki yaptığın kekler ? o bugla ?[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: DownTown, 12 Kasım 2005 22:51 tarihinde demiş ki: pohahaha biliyom o bug ı ben ama kullanılmıyo diye biliyodum kullanılıyomu peki yaptığın kekler ? o bugla ? Evet kullanılıyor yada 10000000 adet abssy kırdılar ve çıkan 9999' u kulanıyorlar.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:182.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar