SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 CS'de Terröristlere yeni bir skin yükleyeyim dedim yürüyen errorlerim oldu models ve materials'in içindeki default terrörist skinlerini birisi bana yollayabilirmi bide bu yürüyen errorler ölünce oyun kilitleniyor.Buda yürüyen errorler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 www.gw-tr.com/skin[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Olmadı:( (Reinstall edeceğim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Reinstall edip updateleri yaptıktan sonra back-up alman iyi olur çünkü baya fazla update oldu artık, bende DVD sürümü var HL2'nin ama geçen hafta 6 CD'lik Steam back-up'ı yaptım updateler yüzünden. Şimdi aklıma geldi, skinler ile ilgili her şeyi sil dosyalardan. Sonra Internet Explorer adres barına "steam://validate/240" yaz. Bunla birlikte Steam, CS:S içeriğini kontrol edecek ve eksik şeyleri download etmeye başlayacak.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 12 Kasım 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Bendeki No-Steam illegal CS:S direk reinstall :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 O zaman böyle sorunlar yaşamaya mahkumsun :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 12 Kasım 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Değilim çünkü Steam *** adlı program ile DOD:Source Lost Coast dahil tüm oyunları çekebiliyorsun illegal olarak link vermiyeceğim çünkü yasa dışı bütün paralı steam oyunlarını çekebiliyorsun. [Bu mesaj Silphatos tarafından 12 Kasım 2005 20:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ama türk telekom kotası var:P [Bu mesaj SadGamer tarafından 12 Kasım 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Sorun yaratanlar onlar işte, ben de yeni skinler yüklemiştim daha önce, hiçbir sorunum olmamıştı :). Bence HL2 gibi bir oyunu orijinal almak ekmeğe para vermek gibi bir şey, neyse şimdi "para bol tabii bizde?!11" diyenler çıkabilir, sanki bende para bol, lol :p.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 12 Kasım 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Valla billa aylık günde üç beş milyondan fazla birşey almıyorum ki ailemle en son görüştüğümde bu konuyu enflasyona uğramıştım onun için bidaha görüşmicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar