Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya Coşkusu...

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar mail'i aldım baktım paticik çok sevindim bunu belirteyim..

Eveeet siz istanbulda ve ankara'da olanlarr şu anda kar yağıyor heralde tepenize ne kadar kötü bişey..
Antalya'da ise Dünya Ralli Şampiyonası coşkusuyla soğuk ama güneşli bir gündeyiz...
Perşembe gününden başlayacak özel seyirci etabıyla 4 gün sürecek World Rally Championship.. Mükemmel bişey. Şu an tüm Fin kızlar burda ehe ehe..
Burada tüm cektigim fotografları sizlerle paylaşmak istiyorum yarıştan sonra. F1'den daha da önemli bence bu yarış çünkü tüm dünyaya iklimimizi doğamızı göstereceğiz tanıtacaz.F1 gibi bi pistde dönüp durulmayacağı içindir heral :)

14 yarıştan biri Antalya'da yapılıyor ve her yerde WRC levhaları yol gösteren oklar asılmış durumda...
Colin McRae,Richard Burns,Marcus Grönholm,Tommi Makinen ve arkadaşları WRC'lerle tozu dumana katacak...

sdasd : Özel seyirci etabından sonra arabalar bi etap için kemere dogru gidecekler. Burası trafiğe açık olacak.Sürücüler trafik kurallarına uyarak gitmek zorundalar.70km/h sınırı konmuş yola radarla kontrol edilecekmiş.Sadece pilotlar değil herkes kontrol edilecek ve ceza yazılacakmış 70 in üstündekilere.
Şimdi bu yolu ben biliyom dar gidişli gelişli bi yol baya virajlı.Burda Hacı Murat'la Colin McRae'le yarışan tipler çıkarmı?Önüne kesme atarlarmı?Durdurup para isterlermi die merak etmiyo değilim dogrusu..

Antalya güzel şehir Atatürk'ün dediği gibi..
"Kuşkusuz Antalya Türkiye'nin değil Dünya'nın en güzel şehridir."

:pati: :P[hline][i]Slam City Jam...
[b]ICQ :3500388

I love this game![/b]

[Bu mesaj Fistan tarafından 24 Şubat 2003 15:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mortis, 24 Şubat 2003 15:27 tarihinde demiş ki:
eauehauhue
eğlenin bakalım
sonuçta yarın okula gitmioz biz
siz böle eğlenceksiniz sonra " AA yarın okul var!" dieceksiniz
dasdad :)

şaka bi yana
iyi eğlenceler :D[hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!

Okula gitmicem bende perşembe cuma..
yılda bi kere wrc oluyo ondada okulamı gitcez..
zaten dandik dersler var istatistik cart curt kesin gitmicem[hline][i]Slam City Jam...
[b]ICQ :3500388

I love this game!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...