Molto Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Birkaç senelik bir şarkı sözlerinde naklımda kalanlar; Öyle ya sen 19unda koca bir kadındın- sonrasını hatırlamıyorum zor, zor kadere emanet ettim seni, sen benim kördüğümüm, tutamadığım gözyaşımsın zor, zor bir daha daha da güvenmek- sonrasını hatırlamıyorum Kim söylüyor, adı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 nev -zor[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bok yemiş google, en ii arama bulma motoru PATİCİK:) ama abartmasak diorum bu tip seyleri once google da arasak diorum,yalnıs mı diorum?[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 nie ki merk edio soruo.hem burda bulamazsa google dan da bakar zatn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fr_hOoT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 eet oa şarkıyı bende dinledim yeni bölümde vardı ama böle bi iki gün oldu ben dinleyeli zooor zor:D[signature][hline]www.maksatibnelik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar