loveboy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 2 ay once oyunu bırakmıştım ama arkadaşlarım yeniden oynamam için ısrar etti bende bi süre daha oynamaya karar verdim.Ama az once charı açtım bi baktım hicbisey kalmamıs. ironx ler abyssler herseyim gitmis.hatta ac gmler +7li takıları bile silmisler.abysse girmk icin 20k bile kalmamıs :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hacklenmiş olmayasın[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hacklenmediğimden eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: loveboy, 12 Kasım 2005 19:38 tarihinde demiş ki: hacklenmediğimden eminim. son kararın mı lvl kaçtı?[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hack yemişsin.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bencede hack yemişsin[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 aç herif çok herhalde çevrende ...çevrenden biri hacklemiştir açlar +7takıyı bile almışlar:S[signature][hline]İnsanlar umutları ve hayalleriyle ayakta kalırlar...(hiç biriniz uyarmıyonuz 1 haftadır insanlar yerine isanlar yazıyomuşuz grrrr) Ke Sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 neyse o zaman bastan baslarım :( horn crossbowun upgradesini nasıl yapabilirim? 3 kere denedim en fazla +4e kadar cıkabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 +6 ya kadar middle class bas[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 pardon low class bas[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bendeki eşyalarda silinmiş 2 aydır oynamıyordum ancak silinen itemler nerdeyse bende 6-7 aydır vardı 62 scrllarıda silimiş kullanılmıyordu ama pre arkadaşım almıştı hackleniceğini bildiğimiz için bende duruyordu... artık yok itemler ve sc lar[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 aç herif diyorsunuz adamlar beni hacklediğinde in hostesde 1 tane işe yaramıyan 480 lik mana potunu bile almışlar üstüne bide lvl düşürmüşlerdi[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar