Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

msn space help!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya beyler msn.spaceme muzık eklemek ıstıyorum sayfa acıldıgında dırek ekledıgım muzık cıkacak bı sekılde yapmak ıstıyorum yardımcı olurmusunuz lutfen nasıl yapabılırım bı fıkrı olan varmı ? helpppp :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...

Msn.Space
Mesaj tarihi:
--------------------------------------------------------------------------------
imkansız.
--------------------------------------------------------------------------------
diyorsun ama ben bı arkadasta gormustum ve patıcıkten olan bı arkadasta gormustum[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.

Msn.Space
Mesaj tarihi:
eee url felen yazın dıyo ya muzıhın url sını nerden bulacam :D kendı pc mde sarkı var onu nasıl ekleyecem bı bılgınız varmı ?[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.

Msn.Space
Mesaj tarihi:
Onun yanıtı da, ana sayfadaki ikinci yazıda.

Yalnız belirtmeden geçmeyeyim, bahsettiğim yöntem kullanılırsa Firefox kullanıcıları parçaları duyamaz. Onların da duymasını istiyorsan Media Player'lı versiyonunu yapman gerekir. MSN Alanlarıyla (MSN SPACES) ilgili tüm yazılar profil bölümünün altındaki linklerde, oradaki yazıları inceleyip birçok soruna yanıt bulabilirsin.

[signature][hline]İnternet ve Teknoloji |
YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü

www.deadsoul.cjb.net

[Bu mesaj DeadSouL tarafından 02 Kasım 2005 02:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
son bi sorum daga olacak denilen sekılde yaptım sıtedekı url yı aldım kopyaladım fakat calısmıyor acep nedendır ?[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.

Msn.Space
Mesaj tarihi:

aynen bu lınkı kopyaladım medıa player ın oraya ama calmadı nedendır kıne bı fıkrın varmı ?[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.

Msn.Space
Mesaj tarihi:
said:
Redogski, 02 Kasım 2005 02:22 tarihinde demiş ki:
imkansız.

impossible is nothing der kacarım:-)[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım...

Follow the Darkness...
Mesaj tarihi:

msn.spacedekı ayarlar dogrumu acep ? cakmadım bunlardan bısı [signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.

Msn.Space

Mesaj tarihi:
ne ise işi cozdum ehueuheuhueu yardımlarnız ıcın teskur ederım paticik halkı....[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.

Msn.Space
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...