Memo6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 arkdaşlar internetten nası oynıcam update tini bulmadım hiç bir sitede lütfen yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Sanırsam oyunun menüsünde "update" gibi bişey olmalı.[signature][hline]Hey teachers, leave them kids alone, All in all you're just another brick in the wall. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Memo6, 04 Kasım 2005 22:01 tarihinde demiş ki: arkdaşlar internetten nası oynıcam update tini bulmadım hiç bir sitede lütfen yardım orj. mi oyun ? updateleri steam kendisi otomatik yapıyor..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Orjinal değilse zaten internettten oynamayı düşünmez gibime geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Steam zaten otomatik yapıyor, eğer korsansa bilemiyeceğim.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar