Carsamba55 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Sitede siliniyor yaziyo mesela charımda fazlalık var siliniyor yaziyor _______________ uzattim :D Sakin Tiklama ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 silinmior ama acc ını block laya bilirsin[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 :P ______________ uzattim :D Sakin Tiklama ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 karakter silinme şuan aktif deil olsaydı zaten adamlar karakteri 30 yapar 1m parayı alır sonra yeniden açıp birdaha 30 yapıp para yapardı :D[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiloCan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 işleri güçleri yok 1m için bi saat ugrasacaklarmı :D[signature][hline]Name: MiloCan clan: _AsD_EmPiRe_ Server : Xigenon lvl: 60 ve 61 e dogru sağlam adımlar np: 7xxx daha yenı başladım abi :) Job : Kasar Hood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 valla 1 abyss çikar daha ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar