JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: 0ttavio, 07 Kasım 2005 21:42 tarihinde demiş ki: walla hiç deaarert mare gormedim ama en coq sewdim sey kuculme scrolu kullanıp cıscıbıl yumruqla snecer kesemq hosuma gidio alıom wariroru cıscıbıl yumrukla dalıyım nede olsa oda worm boss :D adamın birine snecerdan iron bow cıkmıs sansa baq hehe bizim aradasada lwl 30 larda kekuriring cıkmıs bretdeki dk lere giden tepede direwolf kestim içinden cıktı dio inandınızmı direwolfden kekuriring cıktına Bu arkadaşa Sarsie 2 ismini vermek istiyorum :D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 jonyye katılmadan edemiyorum :D[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 safdasfasfa bu adam sarsie'nin tahtına göz koydu valla :D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bu günlerde arkasına morbid i alan monsterkill korkmayın drain vurun tadından yenmeyen bir boss türü ausgfıpausgf[signature][hline]Liseli Serap ve Bangbus Ekibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 en sevdiğim bos kekurikakarasura[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 lycoan lupus ve lobo yu da severim :D (gücüm onlara yetio anca :D)[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Hugo Boss..Tamam benim burda işim yok biliyorum Bye![signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 unique item veren bütün bossları severim :D[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad Clan: MoHiKaN Job: Blade Master Baş düşman : NYchris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 isiloon for teh win[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saruman204 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Talos.Çünkü Orc hayatım Talos ile başladı.Talos ile zengin oldum.Talos adını duyunca dayanamıyom. Ayrıca kolayda bi boss.Tk gibi zorlamıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 <3 talos[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: Owned_By Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersenuzun067 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 sayko kusura bakma ama tup ne oluo ben 2,5 yıllık ko hayatımda(myko da dahıl )tup kullanmadım.genelde ona mana veya hp pot derler bızım orlarda.sızın o tarflarda epey farklı galıba :D server:beramus lvl:61 asaın ve 59 okcu np:asasınımde 135 k (lancelot) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fukara Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 LpgLimi ? :D[signature][hline]EnjoyTheSiLence Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 12x.xxx nation : karus server : dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 adam bowl un ordasında tüpü patlatsa bi sürü adam alır herhalde[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bone collector[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
W_I_T_C_H Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Galiba artık bosslardan unique düsmüyo.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Z1d4N3 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hiç bi bosu sewmiom hepsinden nefret ediom valla hyde den başlayarak talos tk death mareye varana kadar yaklaşık 100 tane boss kestim drop 5inden falan oldu millet 5 tane boss kesio 3tane drop alıo doğuştan cenabet herifmişim ben :) ama yinede boss cıkınca koşuyom blki item düşer diye[signature][hline]nick:_Zid4N3_th3_Buff3r_ server:Beramus ırk:Karus lvl:61 np:43k clan:oLympoS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 elf belt veren talosu çok seviyom bide iki tane shell bide shard veren isolon çok hoşuma gidiyo :D[signature][hline]holigun returns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 tabiki riote exp ve np yi aynı anda verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PuMa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 valla en kolayı zombınıkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PuMa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 zuahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 shaula,kekrikakaka ve DTS çünkü sadece bunları kesebiliyom:([signature][hline]İnsalar umutları ve hayalleriyle yaşarlar.... Ke Sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Açıkcası bossları sevemiyorum yanlarına yaklaştırmıyorlar :D[signature][hline]Dupecilere 1-2 bide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 boss mu al boss:cave leech[signature][hline]Server : Cypher Name : n0th1ng Clan : SacreD Job : Shadow Vain Np :72.316 Clan :GOD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 walla kestiğim tüm bossları seviyom kesemediğim olursada çiçek böcek :P[signature][hline]Bazı İnsanların Alışkanlıkları Vardır . Mesela Birgün Bıkmıştım Kendimden Nefret Ediyorudum Ama Hala Ultima Oynuyordum .. Aramıza Fesat Girdi Ko Die Bi Meret Ama Ben Geri Döndüm Hala Ultima Oynuyorum; Forever Ultima Online Forever Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar