forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 CS +7 :S IN wiped.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 kendi char ımdır herhalde :-p[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 70k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadoka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 +6 enion bow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 normal charım banlandı ezık charımda +7 iron bow full plate set +7 ve dark wane shard card curt war ama pek para etmıyo artık[signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 62 Clan : DrukenOrcs Malesef Banlandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dW_imp Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 adssadasda +5 ironimpackt duruo asdasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 2 x rol 2 x shard +8 iron belt ama char blocklu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gel_pc_pc_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: BLACK_SUN, 11 Kasım 2005 17:01 tarihinde demiş ki: valla lyconumu 45 gb ye satarim 4buucuk milyara nede olsa toplu temizlikten annın akıyla cıktıı isteyen varsa 45gb satiyorumm Otobüsmü sation sen lem zuehauhea[signature][hline]Madem Türksün,Göster Ürksün!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 +9 full hp set :P[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 dupeler silindikten sonra hellbreaker +6 ve dual shard kaldı :D[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61) ares:LadyBlood(58) diez:BigBeaR(59) ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61) Beramus:HollyDancer(60)dumi(68) OMG Yine Dumi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotEasyForYou Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 silinenlerden sonra sadece bronze belt,E.Pve 2 tane mage kupe var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 +8 wizard la +8 elbiselerim var[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ya usakspor musun nesin önce şu imzanı düzelt..bana pm atmayı da bırak!yeter![signature][hline]server:Ares Level 62 %10--artık level kasıyorum---- Elemental lord Np:90k+ Clan:Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Lycoan +7 2 x Rom 2 x Mage earring İron Belt İron Necklace Lycaon Pendantım Sİlindikten sonra Sadece +8 Paper set Kaldı Onları nasıl Sİlmemişler Hayret Pot Parası Bile Yok 2 Günde Cz de 7k Np Kaybettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quanji Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 +7 rogue shell gaunlet baska bişe yok :([signature][hline]Nick :TurkishSex CLass :KasarHood Level :6x CLan :Eternals Server:Ares Np :5xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 +7/priest chitin set +6/25 dagger +9 healt set takı[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 1x rom 1x rol 1x glass belt 2x mage earing +8 complte pad ve robe elixir +8 :D[signature][hline]I Don`t Like You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 +8wood staf....[signature][hline]İnsanlar umutları ve hayalleriyle ayakta kalırlar...(hiç biriniz uyarmıyonuz 1 haftadır insanlar yerine isanlar yazıyomuşuz grrrr) Ke Sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: DeatH_TR, 12 Kasım 2005 19:57 tarihinde demiş ki: 1x rom 1x rol 1x glass belt 2x mage earing +8 complte pad ve robe elixir +8 :D dupemus veya cyper gibi serverlardasın herhalde^^???[signature][hline]İnsanlar umutları ve hayalleriyle ayakta kalırlar...(hiç biriniz uyarmıyonuz 1 haftadır insanlar yerine isanlar yazıyomuşuz grrrr) Ke Sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 evet beramustayım ama dupe yapmadım + lı unıqe de takmadım.. +8 elixiri +7 idi bastım bus + trina +8 oldu..+8 complte robeyi clan leaderi +8 yaptı gözümün önünde +8 padi satın aldım silinmedi rom ile rol droptu gitmedi.. glass belti real para ile aldım.. mage earingler ise onuda pazardan aldım bi in silinmiş bu kadar :D[signature][hline]I Don`t Like You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ballıymışın:-)[signature][hline]İnsanlar umutları ve hayalleriyle ayakta kalırlar...(hiç biriniz uyarmıyonuz 1 haftadır insanlar yerine isanlar yazıyomuşuz grrrr) Ke Sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 evet :D[signature][hline]I Don`t Like You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: DeatH_TR, 12 Kasım 2005 20:06 tarihinde demiş ki: evet beramustayım ama dupe yapmadım + lı unıqe de takmadım.. +8 elixiri +7 idi bastım bus + trina +8 oldu..+8 complte robeyi clan leaderi +8 yaptı gözümün önünde +8 padi satın aldım silinmedi rom ile rol droptu gitmedi.. glass belti real para ile aldım.. mage earingler ise onuda pazardan aldım bi in silinmiş bu kadar :D öhhh bala bak :D[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar