rayka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 nasıl 250 yaa ben daha 100 e doğru düzgün tamamlamadım biraz beni beklesinler ben urda zavallı ve mağdur bir organizmayım üüüüü bunada cevap verdim rahatladın mı???[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: ShadowFury, 10 Kasım 2005 23:21 tarihinde demiş ki: Hemen yeni gelenler bölümüne git... Mesaj sayın 90 olmuş zaten, 10-11 kişiye Merhaba Hoşgeldin desen mesaj sayın yeterli hale gelir, cevabını atarsın ///Edik: İşte buda linki... Yeni Gelenler Kafana göre 10 kişiye hoşgeldin de mesajını at Fikir 2: Mesaj atmak istediğin konunun linkini ver uplayalım sonra sen mesajını atarsın... Yapma bunu, adam gibi mesaj yaz ilgili olduğun konulara ya:).[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 post kasmak sucks (buyur kaos)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hadi msj sayısını 100 veya 250(henüz tan olarak kaç olduğunu anlamadım) ye yükseeltmek isteyen herkes buraya yazsıın rahatlayalım[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar