KosPer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Beyler bugün istanbulun altını üstüne getirdim.WOW Yok.D&R'a baktım.Megavizyon.Daha bissürü saymadığım dükkan.SSS'de verdiğiniz adreslerdede tükenmiş.Nerden bulucam ben bu oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 zor bu aralar geçen gün bende baktım yoktu.. birde sirkeciyi dene..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 E5 üzerinde bahçelievler kadir has alışveriş merkezinin yanında gold bilgisayarın showroom u var. Orada epey miktarda mevcut. 79ytl+kdv gibi bir fiyatı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 al eline telefonu istanbuldaki her yeri ara bulduklarına git bosuna gidilmez o kadar yol[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar