KosPer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Beyler bugün istanbulun altını üstüne getirdim.WOW Yok.D&R'a baktım.Megavizyon.Daha bissürü saymadığım dükkan.SSS'de verdiğiniz adreslerdede tükenmiş.Nerden bulucam ben bu oyunu?
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 zor bu aralar geçen gün bende baktım yoktu.. birde sirkeciyi dene..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 E5 üzerinde bahçelievler kadir has alışveriş merkezinin yanında gold bilgisayarın showroom u var. Orada epey miktarda mevcut. 79ytl+kdv gibi bir fiyatı var.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 al eline telefonu istanbuldaki her yeri ara bulduklarına git bosuna gidilmez o kadar yol[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Öne çıkan mesajlar