Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 "ya mesajını okumadım" "çok uzun okumadım" diye mesajlar çok komiğime gidiyor. ironisi var böyle. Ya şimdi düşünüyorsun bir topic açılınca konu sapmaması lazım değilmi? Ve topicin başlığı ile ilgili olmalı. Peki şimdi "mesajı okumadım sry" şeklinde mesajlar, forumdaki bütün mantık ve ahlakın tamamen ters düşmesi değilmi? Böyle komiğime gidiyor. Birine bişi söylersin önemli "ya dinlemedim" derler ya. hem sinirlenirsin niye dinlemiyon dersin, hemde gülme tutar. Forumlarda daha beter birşey bu. Şimdi forumun ahlakında var, topic ile ilgili mesaj yazmak lazım şekilde, herkez bilir (umuyoruz). Hem konu ile ilgili değil Hemde dalga geçiyo. Yani açıklanamıyan bir şekilde bi saçmalık var bu işte:).[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Maaaadem okumadın, niye mesaj atarsın arkadaş?[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Chem nickini görünce okumadım sorry b@b. Bi özetlesene ne demeye çalışıyosun yukarda :-P[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Abi mesajı okudum sorry[signature][hline]You cannot change your fate...noman can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 sry bab uzun geldi okuyamadım :-P[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ya yok oyle değil işte(bazen ben de yapiyorum hemen savunayım) topici acanın sorusu yada anlatmak istedigine cevap vermek benim yaptıgım, arada 1500 kişi birbirine laf sokmus, geyik yapmıs, okumam işte onları. sayfaya goz ucuyla bakıp onemli bişeler yazılmıs diye ararım, sonra "tum topici teker teker okumadım" diye başlarım yazmaya(eger benim bahsettiğimden bahseden ve benim gormedigim bir mesaj varsa "paraşüt" demesinler diye)[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 abi özeti yazdım ya 2. mesaj attım bitane o özet:) yeni yeni başladı bu huyumda, önce mesajı yazıyorum, lan anlaşılmıyo bu diyorum özetinide altına atıyorum. Nası olsa 3. madalyada var kimse post kasıyosun diyemez:p[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Ehue yok o şakaydı canım :) Şimdi senin söylediğin "Okumadan mesaj atanlar tipi"ne iki örnek var. Biri dory'nin söylediği, ki bence o doğru birşey, dağılmış konuyu tekrar yola getirmeye yönelik bir çaba. Ama bi de ilk mesajı okuyup konunun (tartışmanın) geri kalanını okumadan lak diye 5. sayfaya yorum yapanlar var ki, konu almış başını gitmiş olsa da, en başa föndürüyolar, karmaşa oluyo, o konuda haklısın. Ayrıyeten, 2 kişiyle aynı anda aynı espriyi yapmışım, tiksindim kendimden...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Topicin tamamını okuyan yok zaten.:D Adamın biri topic açmış uzun biraz, atılan ilk cevap "b@b çok uzun okumadım sori" şeklinde. Çok komiğime gidiyor:). Lan madem okumadın niye mesaj atıyon:D, ne alakan var okumadıysan topicle? her açtığın topice mesaj atmak zorundamısın kardeşim:). "Abi tikim var pardon topici açtım çok uzunmuş mesajın okumadım hatta başına bile bakmadım ama mesaj atmak zorundayım sry post kasm tartıya tık plz"[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 çok uzun yau özetle şunu =)[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ya en kotu olan da sey, biri kasıp saatlerce yazar ugrasır anlatır didinir parcalar kendini, altına "okumaya usendim b@b" veya "ne gereksiz" der[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 dory haklııın aynen ole =)...[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 cok güsel bi konu acmış cok haklı bencede okumazsın gecersin kardeşim.[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Uzun yazanların çogu boş boş bişiler salladığı için pek takmıyorum. Cevap ta vermiyorum.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 işte cevap verme ama okumadım deme[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Baştan sona okuyan istisnalar var. Hatta okuduktan sonra onca gereksiz mesajı görüp, mesaj atma gereği duymayıp, sessizce ortamdan çekilenler de var...[signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Chemical, 11 Kasım 2005 15:15 tarihinde demiş ki: Maaaadem okumadın, niye mesaj atarsın arkadaş? vasıfsız bir insan olduğu için yani israf birazda senle birlikte aynı havayı soluyup suyu tüketiyor ama üretimi yok. benimde hiç ama hiç sevmedigim bir olay bu. arada chemden düzgün eleştriler duymak sevindirici :)[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 evet dynamick haklı kendimden utanıyorum. [Bu mesaj HainPanda tarafından 11 Kasım 2005 18:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 chem bak birde böyleleri var okusada anlamayanlardan, hatta üstüne birde üstteki mesajı quote yapmanın yanlış oldugundan bile bi haber 2 yıldır foruma üye olanlar falan.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Sora birde mesajlarını editliyorlar, mesajına yapılan yorumu anlamayana çalışana bolca zorluk çıkarıyorlar dimi:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ben anliyacağımı anladım, diğerlerinin bilmesine gerek olduğunu düşünmüyorum. orda dynamick in sözleri banaydı, herkes anlamak zorunda değil kanaatindeyim..[signature][hline]Lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 vaktim yoksa okumam ama gidipte alta "cok uzun okuyamadım" da yazmam. yazanlarada gülerim.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 madem okumadın cevapta yazma tamjamen katılıyorum...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Uzun yazı ancak satır başlı ve noktalama kullanılınca okunuyor. Altına yazarsan "okunmuyor, çok uzun" diye o zaman tabii komik. Ama diğer türlü olunca yani baya bi uzun ve düz yazı, onlar okunmuyor ve altına yazıyorum "okunmuyor" diye.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bazen okumana gerek yok seni nelerin beklediğini tahmin etmek için zeki olmak gerekmiyo adam acıyo aşık oldum diye bi topic okumadan anlıyo insan nolduğunu .[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar